Velkommen i Nordisk Handelshus

Utterfluer

Utterfluer

Flere billeder

Utterfluer
59,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Utterfluer Dobbeltkrogsfluer str 8 8 stk
Beskrivelse

Detaljer

Utterflugor dubbelkrok stl 8 8st

Samling af 8 store kraftige fluer med dobbeltkrog, kan bruges til lidt af hvert, hvorfor ikke prøve med et tyndt stålforfang efter Gedder?

En Utterflue er ikke en elegant kasteflue, derfor kan den måske med fordel bruges til Gedder og i strømmende åer efter de helt store fisk.

En Utterflugor er det svenske navn, Otterflue på norsk, en Otter er en slags paravane der fører en hovedline væk fra fiskeren der går, står eller sejler, sådan at der opstår en hastighed der trækker Otteren væk og dermed gør den line der er mellem Otteren og fiskeren på kysten eller i båden stram. På denne hovedline monterer man små spinklere linestykker der monteres med hver sin flue. Utter/Otterfluer er store og ganske grove, Otterfiskere fisker ikke for sjov, de fisker for at fange mad eller tjene penge, derfor de store fluer, der ønskes kun fisk af en hvis størrelse.

Man kan gå langs en bred med sin Otter, man kan stå ved strømmende vand og lade strømmen holde linen stram, og man kan bruge en Otter fra båd, kajak og lign.

Vi fører ikke utter/otter men jeg ved at Sølvkroken har dem i sit sortiment

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Ikke tilgængelig