Velkommen i Nordisk Handelshus

Spinner blanding med lette spinnere 6 til 12 g

Spinner blanding med lette spinnere 6 til 12 g

Flere billeder

Spinner blanding med lette spinnere 6 til 12 g
59,00 DKK

Lagerstatus: På lager

6 Traditionelle små spinnere med vægt fra 6 til 12 g Det er rigtig allround spinnere der kan bruges næsten overalt i Sø, Å og ved let kystfiskeri.
Beskrivelse

Detaljer

Spinnere af denne type har utrolig mange fangster på samvittigheden, som skrevet så er det en rigtig allroundtype der er brugt til alle typer fiskeri nærmest overalt.

Fanger Abbore, Ørred, Gedde, Hornfisk som de mest almindelige fangster

Denne type spinnere bør absolut være i dit sortiment, for, når alt muligt andet sofistikeret svigter så er det på med de gode gamle kendte varianter der selvfølgelig ikke er blevet klassikere uden grund!, de er klassikere fordi de virker og har gjort det i mange år, det er det der gør en klassiker til en klassiker.

Varianterne her hører til i den lette ende af spinnersortimentet, men da der er flere små fisk end store så giver det god mening at have lidt småt med i tasken, og en sjælden gang imellem går der også store fisk på små agn.

Små spinnere kan bruges overalt i Danmark, i stille små søer, i store søer, ved det herlige Åfiskeri og så er spinnere også meget effektive når feks Ørreden går tæt på kysten, så spinnere af dene type er et must i samlingen.

  • 6 effektive små spinnere
  • Klassiske former og farver
  • 6 - 12 g
  • Multi anvendelige til flere arter
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Ikke tilgængelig