Røgeovn Travel Smoker lille transportabel røgovn
399,00 DKK
Travel Smoker er en lille transportabel røgeovn der kan bruges over gas, åben ild og på grillen
Produkt: Røgeovn Travel Smoker lille transportabel røgovn are being added to cart ...
x
x
Produkt: Røgeovn Travel Smoker lille transportabel røgovn was added to cart.

Røgovn lille og transportabel

Travel Smoker er en lille røgovn i klasse med ABU røgeren, den er lille og let at have med på tur, den skal bare placeres over et lille bål, et gasblus, over en brænder eller gløder på grillen.
Kort fortalt er den en røgboks der skal have varme nedenfra for at skabe røg inde i boksen.

Travel Smoker er lavet rustfri stål, den har et tætsluttende låg der skydes ind på plads for at holde tæt og på plads under transport, inden i er der en rustfri rist hvorpå fisk etc placeres, der medfølger også en drypbakke der forhindrer smeltet fedstoft i at dryppe ned på den vame bund og smuld og derfra lave en ikke så velduftnde røg, røgsmuldet strøes ud i bunden af boksen i et forholdsvis tyndt lag så det lettere begynder at forkulle og røge din fangst.

NB: Teoretisk kan Travel Smoker også bruges på en kogeplade indendørs, det kan lade sig gøre men vi anbefaler det ikke da naboer og røgalarmer nok går amok.

Alternativ benyttelse: Hvis du IKKE har brugt din røger til det den egentlig er beregnet til, så er et alternativ at bruge den som tilbereder af måltider over åben ild, brug den til at lave forskellige måltider, feks frysetørrede, der ligges i sammen med afmålt portion vand, hvorpå man omrører og venter, og varmes så direkte i dette rustfri spisekar der også gør det ud for en dyb tallerken, mange har nok i deres tid som soldat spist af kar der mindede meget om dette.

Travel Smoker kan selvfølgelig pakkes i kartonen den leveres i efter endt brug, på tur er det nok en god ide at bruge en kraftig plastpose for at undgå sod mm ude i oppakningen

  • Lille transportabel røgovn
  • 29 x 17 x 5 cm
  • Rustfri
  • Tæt Skydelåg
  • Rustfri Rist til fisk
  • Drypbakke til at opfange fedtstof
  • Bøjlehåndtag til håndtering over varmekilder som feks bål

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account