Velkommen i Nordisk Handelshus

Treben top i stål

Treben top i stål

Flere billeder

Treben top i stål
399,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Treben top i stål simpelt og genialt produkt leveres med 2 meter kæde til ophæng af gryder riste mm Læs info
Beskrivelse

Detaljer

Tre ben top i stål

Simpelt og genialt produkt leveres med 2 meter kæde til ophæng af gryder riste mm

Nu behøver du ikke at slæbe hele trebenet med på tur hvis der er behov for at rejse lidt lettere, men stadig behov for et større madlavnings bål hvor der skal bruges tunge gryder så er denne trebens holder løsningen, den er super solid og du kan bruge selv meget tunge gryder sammen med denne trefods holder, det er nok mere rafterne eller grenene der skal holde det hele oppe der er begrænsningen!

Vel fremme er det bare at gå på jagt efter nogle rafter der har en passende tykkelse så de kan passes til med kniv, sav eller økse, vælg noget godt sundt træ, de skulle jo nødigt knække med hele gruppens aftensmad under sig!

Du kan selvfølgelig også bruge de samme kraftige grene eller rafter igen og igen hvis det er på samme plads de skal bruges, men er du på tur kan du finde hvad du skal bruge nå du kommer frem, evt købe dig til nogle på den lokale trælast hvis det kniber med tiden eller der ikke lige er noget sundt træ af en passende længde og styrke i lejrområdet.

Det gode ved dette trebens hoved er selvfølgelig at du kan få en stærk konstruktion med dig overalt og at du slipper for at bære tungt stål treben med dig, du kan bygge et stort bålstativ hvor der er plads til stor rist og tunge gryder, lasten kan også bedre fordeles, så en tager hovedet og benene fordeles på andre deltagere.

Er plads og vægt ikke det store problem kan du tage både kniv, en lille sav og en økse med dig, så får du hurtigt suppekøkkenet klart!
Diameteren på enderne der skal i trebens hovedet kan du nemt tilpasse ved at ringe stokken med saven, dernæst bruger du kniven til at snitte ned til ringningen og øvrig tilpasning, øksen er til det grove arbejde med afkortning og fældning hvis det bliver nødvendigt.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej