Buff Multi tørklæde Black
50,00 DKK
Buff type Multi tørklæde sort med lidt pixelerede grå hvide pletter
Produkt: Buff Multi tørklæde Black are being added to cart ...
x
x
Produkt: Buff Multi tørklæde Black was added to cart.

Buff type Multi tørklæde Black

Et langt halsrør af Buff typen der kan andvendes på flere måder, som hue, halstørklæde, pandebånd og som en dækkende hue der også dækker underansigtet og ørerne næsten som en balaclava eller elefanthue.

Stoffet er forholdsvis tyndt for at være behageligt at have på, det er ikke et vinter beklædnings stykke men mere et et stykke beklædning for at skjule sit ansigt og lige tage det værste af kulden eller vindstødende, er det trigtig koldt vil jeg anbefale at man tager denne på op om underansigtet og hovedet og så trækker en varm hue over, så er man godt dækket ind mod det meste.

Denne model er relativ mørk så passer til aften, nat og mørk skov eller anden lettere mørk baggrund, og kan bruges under jagt, fiskeri, fuglekiggeri, fotosafari mm.

NB: Holder myg og kryb væk så du slipper for at sidde og spjætte som en tosse, noget der nok skal skræmme alt væk!, den mørke farve gør det også muligt at undgå at smørre dig helt til med diverse camouflage bemalinger i ansigt og nakken, noget der ellers kan være nødvendigt når man er en mælkehvid dansker i mørket.

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account