B´Strong Frisk Engelsk Lakrids med Menthol Eucalyptus Lægeurter Honning
29,00 DKK
B´Strong er en meget kraftigt lakrids med menthol eucalyptus samt honning og lægeurter små hårde perler der holder længe i munden.
Produkt: B´Strong Frisk Engelsk Lakrids med Menthol Eucalyptus Lægeurter Honning are being added to cart ...
x
x
Produkt: B´Strong Frisk Engelsk Lakrids med Menthol Eucalyptus Lægeurter Honning was added to cart.

B´Strong

Små perler af calibrisk engelsk lakrids tilsat menthol, eucalyptus, lægeurter samt honning for at give en anelse sødme, B´Strong er en rigtig hals og næse pastil, den smør halsen og den giver virklig luft i næsen.

De små lakrids-stykker B’Strong lakrids består af lækker calabrisk lakrids, der har fået følgeskab af velkendte urter fra naturmedicinens verden. Det drejer sig om honning og krydderurten salvie samt ekstrakt af lægestokrose-rod, der også er kendt som altæa-rod, og endvidere stoffet eukalyptol, det aktive stof i eukalyptus-olien.

Eukalyptol, også kendt som cineol, er slimløsende og slimdrivende. Salvie er i naturmedicinen anvendt som betændelses-hæmmende og bruges bl.a. som urte-te mod ondt i halsen. Mentol, som er et farveløst stof, der indgår i pebermynteolie og har en karakteristisk frisk og stærk lugt og smag, er som de øvrige nævnte ingredienser med til at sørge for såvel den bløde, runde og gode smag som den behagelige lindring, der følger efter i mund og luftveje.

Lægestokrose vokser i moser og lave enge, og den har et bredt anvendelsesområde indenfor urte-medicinen. Roden indeholder stoffet mucilate, der i væske svulmer op og bliver til en lindrende gel i mund, svælg og luftveje. Honning er både et næringsmiddel og naturmedicin. Som næringsmiddel foretrækkes honning frem for rent sukker på grund af sit indhold af antioxidanter, enzymer, vitaminer og mineraler, og som naturmedicin er honning anvendt anticeptisk og har været kendt siden oldtiden. 

B’Strong lakridsen har en frisk og indbydende smag, og konsistensen er en hård lakrids, som man har liggende i munden og stille og rolig lader opløse sig selv. Dermed er B’Strong drøj i brug og ideel at have med i tasken, med på rejsen, stående på kontoret eller på natbordet, i bilen eller på værkstedet. 

Den lille bøtte indeholder 70 gram, da smagen er stor holder sådan en bøtte i rigtig lang tid.

B’Strong distancerer sig fra anden lignende lakrids ved at indeholde netop de udvalgte urter, der forstærker lakridsens lindrende virkning. Det er en unik og meget velsmagende lakrids der samtidig giver luft i næsen samt frisker munden op med smag der holder.

Produktet indeholder lakrids - personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag.

Indgredienser:

Lakrids, dextrin, risstivelse, mentol, eukalyptol, honning, lægestokroserod-ekstrakt, salvie-ekstrakt. Indeholder lakrids - personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag.

Energi indhold/næringsindhold

Energi: 1361Kj/321Kcal

Fedt 0.5 Gram Heraf mættede fedtsyrer 0.1 Gram
Kulhydrater 68 Gram Heraf Sukkerarter 3.2 Gram
Kostfibre 6.5 Gram
Protein 8.0 Gram
Salt 0.53 Gram

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account