Diana Jagt journal flot tryk i bogform
219,00 DKK
Diana Jagtjournal Præsentabel jagtjournal i hellærredsbind med guldpræg indbunden bog med plads til alle dine jagter
Produkt: Diana Jagt journal flot tryk i bogform are being added to cart ...
x
x
Produkt: Diana Jagt journal flot tryk i bogform was added to cart.

Diana Jagtjournal har med næsten 20.000 trykte eksemplarer siden 1980 vist sig at være den danske jægers foretrukne jagtjournal.

En jagtjournal har flere formål, det indlysende er selvfølgelig at holde styr på det nedlagte bytte, mandtal
Et andet formål er at mindes gode ture, huske jagtform, steder etc
En helt tredje ting og måske den vigtiste, at lære, bruge sin iagtagelser til personligt blive en bedre jæger men også at have øje for miljø, bestande mm: er der brug for forandringer, skal der plantes anderledes , der der plads til flere dyr med fodring, kan der være flere med i konsortiet, skal jagtformen ændres, der er så meget man kan udlede med en jagtjournal som hjælpemiddel, så før en nøje jagtjournal så du senere kan bruge det talmateriale og dine notater til at forbedre din egen jagt og de gruppe jagter du deltager i.

Så Dianas jagtjournal fordi:

Fordi du vil have styr på dine resultater
Fordi du vil kunne mindes og genskabe dine jagture
Fordi du vil lære af dine iagtagelser

Beskrivelse:
2014. 7. reviderede udgave

I Diana Jagtjournal med det kendte, kvadratiske format, er der ikke kun plads til at notere udbyttet fra omkring 1300 jagtdage i oversigtskolonnerne. Der er også plads til at knytte yderligere bemærkninger til hver jagtdag, og bagest i journalen er der afsat god plads til uddybende beskrivelser og til at indsætte fotos.

Tager du på jagt rejser i udlandet: Den nye 7. udgave indeholder desuden, som den eneste danske jagtjournal, 28 skemaer til udbytte og fakta fra jagtrejser - en tilpasning til, at danske jægere i disse år rejser som aldrig før.

En jagtjournal er - næst efter jagttegnet - jægerens vigtigste personlige dokument. På journalens sider gemmes og bevares de mange minderige jagter, der tilsammen har gjort én til den jæger, man er.

Når jagtåret er omme, er det jagtjournalens tekster og tal, der opsummerer sæsonen. Dermed får man ikke blot selv et overblik over oplevelserne; man får også en pålidelig kilde til at indberette sit udbytte til årets vildtudbyttestatistik. Denne årlige sammenfatning af alle jægeres udbytte er et vigtigt redskab til at sikre en bæredygtig jagt og dermed dybest set også til at sikre jagtens fremtid. En præcis indberetning af det nedlagte vildt kendetegner derfor den ansvarlige jæger.

Den personlige jagtjournal er mere end bare kolonner og tørre tal til statistikkerne. Den tid, en jæger bruger på at indføre sit jagtudbytte og sine jagtoplevelser får han/hun tusindfold igen, når der senere bladres tilbage gennem årene.

Med journalen som grundlag har man muligheden for, jagtdag for jagtdag, at genopleve de situationer, revirer, hunde og jagtkammerater, der udgør ens jægerliv.

  • Måler 23,5 x 21 cm
  • vejer 0.500 g
  • Plads til over 1300 registreringer
  • Hård indbunden bog med grønt lærreds overtræk
  • Guldtryk på front
  • Solgt i 20.000 eksemplarer

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account