Drosselmeyer Nøddeknækker Sort
399,00 DKK
Sort Nøddeknækker fra svenske Drosselmeyer i en kvalitet der holder hele livet her i en lækker sort mat finish der ligger perfekt i hånden
Produkt: Drosselmeyer Nøddeknækker Sort are being added to cart ...
x
x
Produkt: Drosselmeyer Nøddeknækker Sort was added to cart.

Sort Drosselmeyer nøddeknækker mat sort finish

Flot, nærmest skulpturel i sin form og overflade, har også en industriel aura da det er et funtionelt værktøj der letter opgaven, at knække nødder.

Denne sorte udgave er lækker at holde på, pulverlakeringen giver en varm skridsikker fornemmelse, den ligger rigtig godt i hånden.

Dyr?, nej du har den resten af livetog så kan den gå i arv.

Er en nøddeknækker en nøddeknækker...? Nej! Med en Drosselmeyer kan du vinke farvel til klemte fingre, genstridige nødder og skaller, der flyver over det hele. Læg nødden i tragten, dæk åbningen med din hånd og tryk let på håndtaget. Mere skal der ikke til, hvis du vil have en velknækket nød, uden at kernen er knust og fingrene i fare. Drosselmeyer er et unikt gennemtænkt produkt, den forener i den grad tidløst stilrent design og overlegen funktion. Som skrevet ovenfor er der ingen klemte fingre, med hånden over tragten er der ingen skaller der flyver rundt, håndtaget fungerer med minimum af kræfter og Drosselmeyer kan derfor betjenes af alle. Den unikke måde at holde nødden nede i tragten på, gør at man kan knække alle typer nødder, selv paranødder og mandler.

Det unikke design og den gedigne konstruktion har allerede gjort Drosselmeyer til en favorit blandt nøddeelskere, og vinder af talrige svenske nøddeknækker-tests. Vi har til dato ikke set en eneste test hvor Drosselmeyer er blevet nummer to, så hører man til dem der elsker god kvalitet, design og funktion så er Drosselmeyer Nøddeknækker et produkt der passer dig.

Drosselmeyer kommer i en robust æske der nemt rummer lidt nødder, det giver modtageren af din gave mulighed for straks at afprøve den nye nøddeknækker

Hvorfor sælger Nordisk-handelshus, der hovedsagligt sælger Fiskegrej, Jagttøj og andet til outdoorfolket Drosselmeyer? Det gør vi fordi at vi selv elsker nødder som snacks, og fordi at nødder passer fortrinligt ind i mange retter med Fisk og Vildt og skal man bruge mange velknækkede nødder gør det ikke noget at det er hurtigt, nemt og sjovt!

Historik: Udviklet af de to svenske designere Erik von Schoulz og Joakim Norin der har design bureauet DDG, som står for Drosselmeyer Design Group der har hovedsæde i Stockholm. DDG har et erklæret mål om at løse og perfektionere hverdags udfordringer, det må man sige de har gjort med verdens bedste nøddeknækker!

Nøddeknækkeren blev nomineret til "Formidable design" på Formex i Stockholm i 2004. 6 ud af 6 i Politikens store test af nøddeknækkere Drosselmyer har været udstillet på Nationalmuseet i Stockholm, på MoMa i NewYork og Louvre i Paris. vinder i alle tests vi har set til dato.

Fakta: Patenteret og testvindende nøddeknækker til hassel-, val- og paranødder samt mandler. Produceret i pulverlakeret zink i Sverige. Monteret på beskyttet værksted

  • Højde 11 cm.
  • Støbt i Zink
  • Farverne:
  • Højglans pulverlakeret Rød, flot julerød
  • Højglans pulverlakeret lys grå, retro grå
  • Pulverlakeret mat sort og ru overflade, ekstremt lækker at holde på
  • Kommer i lækker æske, robust hvis den skal sendes

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account