Pålægs sky pulver
Pålægssky kan piftes op med enten en dråbe Cognac, eller Portvin, pålægssky er en klassiker lige som karse, begge dele bør være tilstede på et danske smøredbrøds bord, Pålægssky laves i god tid så den kan sætte sig og blive helt fast, bruges enten skåret i tynde skiver oven på pålægget som smagsgiver og dekoration, eller som hakket i mindre stykker så det giver et "Diamant" agtigt skær over det flotte og indbydende Dyrlægens Natmad.
Heldigvis bliver resultatet af den hjemmelavede sky meget flottere end pulveret du ser på billedet
Indhold: Gelatine, salt, hydrolyseret vegatabilsk protein/hvede/soya, farvestof E150, glukosesirup, aroma/soya, smagsforstærker E621 (1,8 %), E635 (0,03 %), dextrose, surhedsregulerende middel E330, krydderi og grøntsagsekstrakter.
vægt 45 gram