Velkommen i Nordisk Handelshus

Pasta di Cacao 100% ren chokolade

Pasta di Cacao 100% ren chokolade

Flere billeder

Pasta di Cacao 100% ren chokolade
59,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Pasta di Cacao 100% er en sund chokolade der spises som et luksusprodukt med fokus på nydelse og det sunde indhold samt de stoffer kakao i denne form indeholder og som påvirker vores humør, læs mere under info
Beskrivelse

Detaljer

Sukkerfri

Pasta di Cacao 100%

Glutenfri og uden sødemidler

Barens indhold er 100 % kakao, hvor alle kakaobønnens kvaliteter er bevaret. Producenten har mildnet og dæmpet det bitre og syrlige i kakao-massen ved en særlig langsommelig proces, og resultatet er en meget bred og usædvanlig intens og vedholdende smag, som selv krævende chokolade-nydere sætter pris på. For eksempel efter en kop god kaffe. Pektinen i kakaobønnen bevirker, at kakaomassen i størknet tilstand kan holde sammen.

100 % kakao skal ikke tygges og spises som anden chokolade, men langsomt opløses i mundhulen. Nyd den som en grand cru vin og smag alle nuancerne. Læg et ganske lille stykke på spidsen af tungen, sæt tungen let op mod ganen, og du vil opleve bredden i smagen. Fornemmelsen af bitter-sød, frugt og krydderi i et fint afstemt syrligt mix med en duft, der varer adskillige minutter, efterladende en behagelig aromatisk og karakteristisk eftersmag. Lad det lille stykke ligge og smelte og nyd den rene vare. Smagen af kakaobønne er smagen af sundhed.

Det 100 % rene naturprodukt er hverken tilført sukker eller nogen andre sødemidler. Det er et eksklusivt produkt, der rummer alle kakaoens gode egenskaber. Kakaoens intense smag giver en fin mæthedsfornemmelse.

Kakaobønner indeholder bl. a. polyfenoler, tannin, flavonoider, altså antioxidanter. Der er ingen kolesterol i kakao, og kakao forårsager ikke karies på grund af indholdet af tannin, der reducerer bakterievækst. Kakaobønnen rummer de opkvikkende stoffer koffein og theobromin og desuden phenylethylamin, som påvirker vores humør og glædessignaler i hjernen positivt.

Kakao indeholder mere jern end rødt kød og æg, er let fordøjelig, (bliver kun i maven 1-2 timer), og indeholder adskillige næringsstoffer.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Ikke tilgængelig