Fiske Anorak Fleece Elka
Fra 549,00 DKK
Fleece trøje tilpasset fiskeri og arbejde med fisk super kvalitet fra Elka
Produkt: Fiske Anorak Fleece Elka are being added to cart ...
x
x
Produkt: Fiske Anorak Fleece Elka was added to cart.

Fleece trøje tilpasset fiskeri og arbejde med fisk

Super kvalitet fra Elka der har begået denne kvalitetstrøje i tyk varm Fleece med de detaljer der gør den særdeles velegnet til lystfiskeri samt al arbejde med fisk.

Kan bruges både alene og sammen med andre Elka fiskeprodukter, som feks deres Overalls med smæk foran, i et par waderes, som trøje på fisketuren, alle steder hvor man kan forestille sig vand på maven og ærmer vil den gøre stor gavn.

Frontpartiet hen over maven er i 100% vandtæt blød PVC, ærmerne er også nederst i blød PVC, ærmegabet er forsynet med gode brede neopenmuffer der holder vand, vind, sne og is ude af ærmet, resten af trøjen er lavet i meget kraftig PolarFleece der luner samtidig som det giver en vis åndbarhed når der knokles.

Øverst på fronten og halsen er der monteret kvalitets lynlås fra YKK, trøjen har hættte med snørreluk i samme tykke fleece som resten af trøjen.

Der er brugt kraftige materialer, bla 600 g PVC/Polyester i front og ærmer, samt tyk Polarfleece i 100% Polyester i resten af trøjen

Denne trøje har 2 certifikater, 
1 Fiskeolie resistent: Metervaren er testet i forhold til fiskeolie resistens. Det betyder at metervaren ikke går i opløsning og dermed ødelægges ved kontakt med fisk.
Kulde bestandig: Metervaren er testet mod kulde og er derfor særligt velegnet, når der arbejdes i koldt vejr, ned til -30°C, da stoffet ikke krakelerer eller bliver stift.

Fakta og data:

  • Polar Fleece på ryggen
  • YKK lynlås
  • Hætte med snørelukning 
  • Olie og kuldebestandig PVC
  • PVC på mave og arme
  • Neoprenvindfang på ærmer

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account