Fiske DVD Tundraens ørred En rejse i tiden
48,00 DKK
Fiske DVD Flot og instruktiv film af Martin Falklind om lystfiskeri på Kola-halvøen
Produkt: Fiske DVD Tundraens ørred En rejse i tiden are being added to cart ...
x
x
Produkt: Fiske DVD Tundraens ørred En rejse i tiden was added to cart.

Flot fiske DVD der handler om det mange af os drømmer om, at komme til noget vand der fosser afsted i et noget nær jomfrueligt landskab, at være i noget natur der virker ubetrådt, hvor kortet er hvide pletter, hvor der ingen veje er og hvor man skal hentes af en helikopter og her fiske efter både store og små Ørred og Laks.

At have den fantastiske fornemmelse af at være totalt på egen hånd er en drøm for mange, at man samtidig kan fiske i noget vand med flotte bestande af Ørred og Laks gør bestemt ikke turen ringere, med denne film kan du få en lille prøve på dette og også bruge den som inspiration til din egen ekspedition nordpå.

Beskrivelse:
På Kola-halvøen finder vi Europas største ødemarkområde uden veje. Her findes stadig titusindvis af uberørte søer og vandløb. De fleste er stadig helt ukendte for udenforstående. At rejse hertil er som en rejse flere hundrede år tilbage i tiden.
Martin Falklind, som har modtaget mange internationale priser for sine ekkofiskeri-film fra alle dele af verden, har skabt et mesterværk, som man bliver dybt berørt af.
Vi kommer med på et svimlende og nærmest uvirkeligt fiskeeventyr.Ekspeditionen starter ved laksefiskernes mekka: Floden Umba.
Derfra går turen mod nord til isviddernes fjeldørreder og tundraens store ørreder.
Filmen er fyldt med enestående scener, både over og under vandoverfladen. Ud over en totaloplevelse med et overflødighedshorn af fisk, lærer vi også mere om fisketeknik, ørreden, biologi og ekkofiskeri.

Spilletid: 52 minutter

Dansk tekst

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account