El motor til båd hvid 56 Lbs
3.595,00 DKK
El motor Fladenfishing Hvid Hækmonteret 56 lbs
Produkt: El motor til båd hvid 56 Lbs are being added to cart ...
x
x
Produkt: El motor til båd hvid 56 Lbs was added to cart.

Fladenfishing leverer hækmonterede el-motorer til lydløst fiskeri i søer og kystnære farvande.

Fladens El-motorer er yderst konkurrence dygtige på pris kontra ydelse, det er gode simple motorer der passer de fleste joller og de fleste ønsker en lystfisker måtte have

Er der spørgsmål om motorerne skriver du til butik@nordisk-handelshus.dk vi svarer så hurtigt som muligt, men hvis vi skal omkring Fladen i Sverige kan der gå nogen dage,eksv ved weekender

Brug El-motor i de søer, som der bliver flere og flere af, hvor traditionelle motorer er forbudt, brug også El-motorer når du vil færdes lydløst og når du vil snige dig ind på fisken uden at skræmme, brug også El-motor når du vil dørgefiske, farten El-motoren giver er ideel til dørgefiskeri.

Vi synes at El-motoren er noget nær ideel når du vil ud i de danske søer på jagt efter de store fisk i søens dybe midte som er umulig at nå fra land, med en lille jolle og El-motor kan du også nærme dig ellers svært tilgængelige områder såsom brede sivbælter eller hvis der er bebyggelse helt ned til vandkanten.

Også de danske fjorde egner sig til lydløst fiskeri med jolle og El-motor, sjældent har man brug for at sejle i timevis for at finde en egnet spot, mange byer har en slip og der er altid et sted der ser spændende ud og som fortjener en affiskning!
Selv grimme, "uhyggelige" og industrielle omgivelser gemmer på fisk men pga grimheden glemmer man ofte at der kan være fisk ved broer, havnemundinge og andre lidt triste steder.
Det perfekte er selvfølgelig når slippen og det smukke sted med en dejlig solopgang ligger så det passer med El-motor og batteritid så er det svært at være sur og trist!

Vi forhandler PT IKKE batterier og ladere, det lader vi dem om der har forstand på det.

TIPS OM BATTERIER: Batteriet SKAL være et forbrugsbatteri. Denne type batterier kan klare langtidsbelastningen . Bemærk i denne sammenhæng at almindelige bilbatterier (startbatterier) ikke egner sig som strømforsyning til en elmotor.

Groft sagt kan et batteri holde motoren kørende i en periode der svarer til batteriets amperetimer divideret med strømforbruget ganget med 0,9. Som et eksempel kan et batteri på 75AH drive en motor - som forbruger 30 ampere i timen ved 12 volt – i to timer og et kvarter. Sænkes hastigheden til det halve opnås en driftstid på 9 timer.
Modstand i vand ganges med kvadratet hver gang du fordobler hastigheden, Dvs, dobler du fra 2 til 4 knob firedobler du energi forbruget

HUSK Altid anker, sparer på strømmen vel fremme, ÅRER; HVIS nu, Planlægning, check evt søkort og regn på om batteritid og afstand er realistiske.

En El-motor er også en rigtig god måde at vise hensyn til søens naboer og til andre naturfolk der ligesom os, lystfiskere, også godt kan lide "skovens dybe stille ro" så overvej alvorligt en El-motor til din fiskejolle.

NB Endelig kan El-motoren være din ekstra motor i tilfælde af motorhaveri på hovedmotoren

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account