Fiskebriller Street Sort

149,00 DKK
SKU
23-114b
Fiskebriller model Street Sort Polariserende og med fuldstændig UV-A og B beskyttelse, Fjerner genskind fra vandoverfladen og letter dit syn ned i vandet efter fisken Læs mere

Polariserende solbriller fjerner de forstyrrende reflekser fra vandet, også genskind fra våd asfalt hjælper de med at fjerne, ud over disse områder er de også gode at have på på snevidderne.

Kort og helt uvidenskabeligt forklaret er polaroidbrillens funktion at den ved hjælp af det indbyggede filter frasorterer det vandrette sollys og kun lader det lodrette lys passere, det er denne funktion der fjerner reflektioner fra plane overflader når solen skinner kraftigt.
Tilsætter man den polariserende solbriller farver i glasset kan man opnå kontrast forstærkning, de brune, kobberfarvede og grå glas er bedst allround, gule glas er kun til når det er skumring, i klart vejr bliver deres kontrast forøgelse og lysgennemsstrømning for voldsom, svagtseende kan derimod have god gavn af gule glas.

Man vælger polariserende glas for at se bedre og for at undgå trætte øjne og koncentrations besvær der forkorter dine fisketure, sejlture, skiture, cykelture etc.

Derfor er polariserende briller det perfekte valg ved aktiviteter som fiskeri, bilkørsel, skiløb og andre udendørsaktiviteter hvor du kan blive generet af sollys reflekteret fra jævne overflader

Alle Fladens briller leverer fuldstændig beskyttelse mod både UV-A og UV-B stråler, det betyder at Brillens indbyggede filter fjerner alle UV stråler me den bølgelængde op til 400 Nanometer

OBS BONUS! Når man har solbriller på får man ikke insekter i øjenene, som lystfisker er det irriterende, men i fartsfyldte øjeblikke kan en flue i øjet være katastrofal.
Lystfiskere kan blive generet og distraheret af insekter omkring øjnene, forestil dig at du er taget på dit livs fiskeeventyr, endelig har du sparet sammen til en rejse til Torneåen eller en biflod Kola halvøen for blot at opdage at du har glemt de millioner af Knot, Myg og Fluer der opsøger alt levende forat få del i et festmåltid, Dig!

Bil,i bil giver det dig flere fordele end ulemper at bruge polariserende briller, du ser bedre, undgår trætte øjne på lange ture, det er faktisk at betragte som sikkerhedsudstyr at have polariserende briller på.

På ski, sne er at betragte som en jævn overflade, andetsteds på nettet har jeg set information om at nyfalden sne reflekterer 95% af det lys der rammer ned på sneen, dvs at du får meget mere lys i øjenene end normalt, det vil trætte dine øjne, du bliver mindre koncentreret og er derfor mere udsat for ulykker, det er selvfølgelæig værst når det går stærkt ned af bakke.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fiskebriller Street Sort
Senest viste