Greys Strata Flue vest
Fra 749,00 DKK
Greys Strata Flue vest Super kvalitet mange funktionelle detaljer flot forarbejdet fluevest
Produkt: Greys Strata Flue vest are being added to cart ...
x
x
Produkt: Greys Strata Flue vest was added to cart.

Greys Strata Flue vest

Super kvalitet, denne lækre fluevest fra Engelske Greys har mange funktionelle detaljer som en ihærdig fluefisker vil vide at sætte stor pris på.

Super flot forarbejdet fluevest, gode stoffer, flot syarbejde, lommer mm er perfekt placeret så fluevesten fremstår yderst funktionel samtidig med at looket er klassisk uden at virke gammeldags, dette er en fluevest mange vil have stor fornøjelse af når de dyrker deres hobby ved Sø, Elv, Å og Kyst

Strata fra Greys er velforsynet med lommer og detaljer der gør det til en fornøjelse at fluefiske, andre kan også bruge denne flotte fluevest, lommerne kan selvfølgelig også fyldes med grej æsker indeholdende spinnere, gennemløbere og blink til alt fra Hornfisk, Ørred og salte drømme Laks.
Strop på ryggen til net

Yderst velegnet til brug sammen med forskellige former for waders, Strata er kort, der er plads til både Neopren waders og åndbare under.

Strata har en velsignelse af ventilerede lommer med Mesh net der sikrer hurtig tørring af dit grej, der er 4 lommer på fronten, to mindre oppe og to større under, disse har stropper på lynlåsene der gør det enklere at åbne og lukke lommen selv med tynde handsker på, noget fluefiskere sætter stor pris på i den kolde tid!

Lidt gennerelle data om Greys Strats Fluecvest:

  • Greys Strata fluevest
  • Let og hurtigtørrende
  • kort perfekt til vadefiskeri
  • Ventilerede lommer
  • Strop til net
  • Flot klassisk design
  • Høj lækkerhed, se godt ud når du fisker!

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account