Velkommen i Nordisk Handelshus

ABU Lucas Iron Pirk Grøn

ABU Lucas Iron Pirk Grøn

Flere billeder

ABU Lucas Iron Pirk Grøn
45,00 DKK

Lagerstatus: På lager

ABU Lucas Iron Pirk Grøn 200 til 400 g

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Her Lucas Iron i en flot holografisk udgave med smal sort ryg med en svag blå streg under og den lysende grønne bug samt sølv på siderne.

Lucas Iron er det miljørigtige kvalitets valg. Pirken er den gode gamle og kendte form i en 100% blyfri udgave.

ABU har heldigvis besluttet at lave denne blyfri udgave af en af deres storsællerter, Lucas Iron pirken, til os her i Danmark hvor blyforbuddet håndhæves meget strengt og med meget små tolerancer for blyindhold, alt dette klarer Lucas helt uden problemer.

Lucas Iron er med sin slanke form lynhurtigt nede når det gælder, med sin svagt buede facon har den en interessant gang i vandet der nok skal lokke store Torsk, Sej og Langer til hug!, den buede form forhindrer ikke Lucas Iron i at være hurtgt nede, gang på gang placerer den sig i top når der laves pirke tests og hastigheden til bund er en væsentlig parameter.

farverne er nogle klare "pang" farver der er lakeret for bedre holdbarhed og for at farverne skinner klart igennem, Lucas Iron er i sandhed en kvalitetspirk der har rigtig mange store Torsk, Sej mm på samvittigheden.

Du bør alvorligt overveje Lucas Iron som en vigtig bestandel i dit arsenal i kampen for at få flere fisk end sidemanden!


100% blyfri, men stadig en af de første pirke der når bunden, hvilket i mange tilfælde kan være forskellen mellem succes og fiasko.
Fås i 200,300 og 400 gr. i 4 velfangende farver.
Forsynet med stærke og skarpe galvaniserede trekroge.
Overfladebehandlet med flere lag lak for beskyttelse af pirkens kerne.

  • Blyfri.
  • Super hurtig ved bunden.
  • 200,300 og 400 gr.
  • Holografisk sølv med blå og grønne farver