Velkommen i Nordisk Handelshus

Muskø Aborre og Geddeblink Kobber

Muskø  Aborre og Geddeblink Kobber

Flere billeder

Muskø Aborre og Geddeblink Kobber
25,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Muskø Grødebeskyttet Aborre og Geddeblink Kobber Lille blink der er beregnet til at fiske i tæt grøde, siv og åkander
Beskrivelse

Detaljer

Muskø Grødebeskyttet Aborre og Geddeblink Kobber farvet

Lille blink der er beregnet til at fiske i grøde, siv og åkander, blinket er beskyttet med nogle tynde fleksible fjedre der skal få de fleste vandplanter til at glide af på blinket uden at sætte sig i krogen, helt kan det ikke undgåes hvis man fisker helt inde mellem vandplanterne og åkander, men de fleste vil glide og da blinket er robust kan man oftest rykke det fri hvis/når man hænger i.

Muskø, eller Muskö, som det retteligt hedder på svensk er det lille tungt enkeltkroget blink med grøde beskyttere, det kommer til sin ret i, eller nærheden af åkander, siv mm., det er designet som et Aborre og Geddeblink til brug der hvor der er stor risiko for at hænge fast i vandplanter.

Denne type blink er brugt i mange år og har således for længe siden slået sit gode ry fast som et blink, og type blink, der bør være i kassen når turen går til søen efter store Aborrer og Gedder der ofte gemmer sig eller jager mellem vandplanterne.

Vil du tæt på og samtidig prøve at undgå at miste grej er løsningen blink med grødebeskytter, her er Muskø en glimende repræsentant for de blink der egner sig.

Data og Generelt om Muskø:

  • 5,5 cm
  • 18 gram
  • Enkeltkrog med grødebeskyttere
  • Meget robust
  • Billigt af et specialblink at være
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Ikke tilgængelig