Rørfluer
59,00 DKK
Rørfluer 3 stk str 2"
Produkt: Rørfluer are being added to cart ...
x
x
Produkt: Rørfluer was added to cart.

Rørfluer i str 2" 3 stk i en god blanding til Laksefiskeri og efter storgedde.

Disse fluer er en anelse afdæmpede og i mere naturlige farver. Rørfluger bruges oprindeligt efter Laks og stor Ørred i rindende vand, men efterhånden er også Gedden kommet med på moden.

Der er flere grunde til at bruge rørflue, en er at med krogen sidende løst kan Laks Ørred eller Gedde ikke bruge den store flue til at vriste sig fri da krogen ikke er en del af fluen. Størrelsen er også vigtig, store fisk jager stort bytte og en rørflue er stor og stærk.

Rørflue kan fiskes på flere måder, i rindende vand som feks en stor dansk å, eller, i en strid svensk elv, der er en af metoderne at bruge det svenskerne kalder et "slangsänke" et tyndt gummirør med et tungt lod i enden der kan slæbes over bunden, længere oppe på linen har man så monteret en tafs hvorfra din rørflue hænger frit ud i vandet, i alt fra 15 til 100 cm over bunden. Dette lader sig selvfølgelig bedst gøre ved en jævn bund uden grene og andet der kan tage fat i dit "slangsänke".

Til Gedder i søer kan man gøre noget lignende, bare brug et meget lettere lod, 5-20 g, kast ud og spin ind sådan at din rørflue kommer lige forbi den glubske Gedde.

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account