Velkommen i Nordisk Handelshus

Vådfluer

Vådfluer

Flere billeder

Vådfluer
59,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Vådfluer stl 12 10st
Beskrivelse

Detaljer

Vådfluer stl 12 10st

En samling vådfluer der er klar til brug. Disse vådfluer skal efterligne fluer og insekter der lander på vandoverfladen og synker ned gennem vandet, klar til at blive spist af insektsøgende fisk.

Både naturligt udseende og farvestrålende fluer kan bruges, for nogen er det en dødssynd at bruge de unaturlige farvede fordi det anses for at være ufint, personligt synes jeg du skal prøve og så må du selv træffe dine egne valg.

Fluefiskeri kan bedrives helt traditionelt med fluegrej, men også med dit almindelige grej kan det være muligt at forsøge sig med fluefiskeri i en noget anden form, ved at bruge Bombarda flåd kan man komme ud og fluefiske med sit vanlige grej, Bombarda'en er et flåd der gør det muligt at kaste med en almindelig stang og på den måde ligge en 1.5 til 3 meter lang tafs ud med en flue på.

Bombarda'er kan veje fra 15 til 40 g, så din stang skal matche dette. Bombarda findes typisk i tre udgaver, Flydende, intermidiate(synker meget langsomt) og synkende, der går lidt hurtigere til bunds.
De to typer der er aktuelle her er :Flydende og intermidiate når det gælder fluer. Mange bruger flue med Bombarda på kyst og mange bruger Bombarda i put and take søer. Bombarda fiskeri med flue er typisk langsom indspinning eller helt stationært fiskeri ala det gamle flåd.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Ikke tilgængelig