Trout Kite Gennemløber Pink Hvid med sølv glitter
Fra 39,95 DKK
Trout Kite Gennemløber blink Pink Hvid med sølv glitter Gennemløber blink perfekt til Ørred i P&T komplet monteret klar til brug læs mere om dette
Produkt: Trout Kite Gennemløber Pink Hvid med sølv glitter are being added to cart ...
x
x
Produkt: Trout Kite Gennemløber Pink Hvid med sølv glitter was added to cart.

Trout Kite i farverne Pink og Hvid og sølv glitter

Vælg mellem to størrelser og vægte, findes i 12 og 18 gram, samt i 10 farve varianter

Gennemløbs blink perfekt til Ørred i P&T

Her har man mikset to ofte meget effektive farver når det gælder jagten på Ørred, både klar pink og hvid har gennem årene tiltrukket en del Ørred, her er der tilsat lidt sølv glitter og det gør ikke Trout Kite mindre effektiv.

Dette gennemløbs blink kommer komplet monteret klar til brug, du kan pakke det ud, montere på linen og så er du klar til at fiske!, nemmere bliver det ikke.

Fladenfishing har valgt, på utallige opfordringer fra grejbutikker og kunder, at lave deres første serie af gennemløbere fuldt monteret og klar til brug, Trout Kite, der ligner en gammeldags papirdrage i faconen, deraf navnet Kite=drage, kommer som sagt færdigmonteret og klar, Kite er monteret på en 0,30 mm fluorocarbon line med dobbelt swirvel, perle og knivskarp krog, du skal bare pakke ud, sætte på og du er klar til ørredfiskeri.

Gennemløbere bruges for at sikre at fisken kommer i land, når blink og krog er adskilt kan den krogede fisk ikke bruge blinkets vandmodstand og vægt til at "brække" sig fri af krogen, når krogen har sat sig i munden løber blinket frit væk på linen, dermed hæves dine chancer for flere fisk på land ganske væsentligt.
Der er ikke tilfældigt at mange bruger gennemløbsblink i deres ørredfiskeri, det er en type blink der bør findes i alle fisketasker når turen går til kyst og P&T efter Ørred.

Data og generel info om Trout Kite gennemløbs blink:

  • Fuld monteret gennemløber, klar til brug
  • 0.30 mm fluorocarbon line, usynlig i vandet
  • Skarp trekrog med perle
  • Dobbelt swirvel
  • 12 og 18 gram
  • 10 meget varierede farvevalg
  • Kaster godt og langt
  • BlåPink og Hvid samt sølv glitter i overfladen

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account