Batongen Pirk Blå
Fra 49,00 DKK
Batongen Pirk Blå fra 300 g til 500 g
Produkt: Batongen Pirk Blå are being added to cart ...
x
x
Produkt: Batongen Pirk Blå was added to cart.

Batongen Hvid Rosa Pirk

Batongen, som er det svenske ord for stav, altså en politistav, giver meget god mening når man ser på den runde form på denne pirk.

Denne pirk kunne sikkert godt bruges som en stav, den har ihvertfald potentialet til at virke som gokkejern selv på helt store torsk, det er nu ikke det denne pirk er skabt til, den er til dig der skal hurtigt og lige ned, den er til det helt traditionelle fiskeri efter fisk på enten meget strømfyldt farvand eller når det er rigtig dybt. Batongen er også velegnet hvis det er vigtigt at komme så lige ned som muligt, feks hvis du meget gerne vil lige ned til et rev eller vrag. Med sin form og store tyngde er den meget velegnet til præcissions fiskeri.

Batongen kommer her i en helt klassiske sølv model og så to mere opsigtsvækkende farver, den klare rød og gule og så en variant der er helt anderledes end det man normalt ser, en pink-hvid-lilla med prikker!

Vi ser Batongen som den helt oplagte pirk til det dybe vand, det kraftigt strømmende vand og til præcissions fiskeri over vrag.

En pirk der gør sig over alt der fiskes torsk og lignende, også en pirk der er god at tage med på ferie til de dybe norske fjorde eller lignende steder!

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account