Norden Pirk Blå
Fra 19,00 DKK
Norden Pirk Blå fra 28 g til 300 g
Produkt: Norden Pirk Blå are being added to cart ...
x
x
Produkt: Norden Pirk Blå was added to cart.

Norden pirk er en af vores bedste og bedst sælgende pirke.

Denne pirk ligner i form det den skal efterligne, en sild, den har en naturtro form og fåes i forskellige farver der er med til at give dig som fisker et godt udvalg af størrelser og farver til dagen, med de størrelser og farver er du godt rustet til fiskeri efter havets lidt større fisk.

Norden egner sig til stort set alt havfiskeri efter alle de mest kendte fisk i Danske farvande, du fanger Torsk, Sej, Lange, Hvilling på de store pirke, med de små og mellem store Norden pirke kan du fange Sild, Makrel, Ørred, Hornfisk M.M.

Norden er en rigtig allround pirk der børe være i enhver fisketaske når turen går til kysten eller til havs. Formen er naturtro, pirken er støbt i en form der gør den knap så flad og dermed med en lidt mere koncentreret masse der gør at den kommer hurtigere ned eller nemmere at kaste med. Som pirk fra båd er den god fordi den er passende massiv og stadig med fiskeform, den kommer relativt hurtigt ned, formen gør at man kan få den til at danse i vandet ved korte ryk i stangen, den kører ikke bare lige op og ned som en yoyo.

De mindre kastepirke kan selvfølgelig også bruges som de er i jagten på Sild og Makrel fra båd, men de kan også bruges som kastepirke på kysten og fjorde efter Laks, Ørred og Hornfisk

Alle er nu i støbt Zink

Størrelser:

  • 28 g
  • 40 g
  • 60 g
  • 100 g
  • 200 g
  • 300 g

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account