Sø Gedde
69,00 DKK
Sø Gedde sæt 5 stk godt blandede fangstredskaber, 6 - 22 g
Produkt: Sø Gedde are being added to cart ...
x
x
Produkt: Sø Gedde was added to cart.

Blandet Geddesæt, her får du et godt blandet Geddesæt der giver dig mulighed for at få kontakt med både store og små Gedder med forskellige redskaber.

Der er 2 spinnere, en gummijig, et klassisk stort bredt Geddeblink i de mest brugt farver til Geddefiskeri, der er en tyk fed wobbler med en stor ske der giver dig mulighed forat komme lidt dybt ned de dage det er nødvendigt.

Nu har du grejet, nu er det op til dig at overliste Gedden, udnyt din viden om Gedden, to ting du kan udnytte er at Geden er en "krokodille" den hugger før den tænker, så præsenter Gedden for dine forskellige blink wobblere etc når den er ude for at finde sit næste måltid, udnyt også det faktum at Gedden er revir hævdende, den finder sig ikke at andre kommer ind på dens jagtmarker, så selv om den ikke er sulten kan den lokkes til hug alligevel, find Geddens gemmestder og provoker den ved at trække dine redskaber forbi dens næse, men pas på!, kommer du for tæt på feks sivkanterne kan det koste dig dine redskaber.

Et sted du også kan prøve er midten af søerne, kast langt ud og lad dine redskaber synke dybt, test om der er store Gedder på det dybe vand, igen, pas på bundbid.

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account