Find Fiskegrej, Outdoor grej og Jagttøj til din næste tur
Min indkøbskurv 0 0 0 varer 0 vare
Sø og Kyst
49,00 DKK
Pink! Til sø og kyst, et rigtig rovfiske sæt med 5 redskaber 5 - 8 g, til Aborre, Ørred og Laks
Produkt: Sø og Kyst are being added to cart ...
x
x
Produkt: Sø og Kyst was added to cart.

Dette er IKKE et tøsesæt, det er muligvis startet som en joke eller som et forsøg på at lave et feminint sæt til pyntesyge tøser, men det er gjort til skamme,
Pink! går sin sejrsgang mange steder i lystfiskerverdnen, hvem kender ikke Pattegrisen og alt det andet der er kommet til lystfiskere de sidste år?

Dette sæt er med meget lette redskaber, 5- 8 g, så det er til brug helt nært, prøv det i sø, små åer, lad redskaberne glide langs sandbunden i en å, eller fra kysten prøv disse små pink ting af i medvind så du kan komme lidt ud!

Sættet indeholder en pink spinner, en pink wobbler, en pink jig, et pink blink og en pink og rosa spinner, alle fra 5 til 8 g, altså meget lette redskaber

Alt fåes nu i pink, fluer, blink spinnere, nu er der nok nogen der vil rynke på næsen af dette sæt fordi det er pakket i pink æske osv, men det gør altså ikke de pink farver mindre effektive, det gør dem bare billigere at de er pakket i denne pink blisterpakke.

Der er meget der tyder på at pink er en overset farve når det gælder fiskegrej, som sagt er der mange pink fluer på markedet, det er alt fra latterlige grimme pink ting der absolut ikke ligner noget der findes i naturen, til pink spinnere og blink, her i sættet er det ovenikøbet en pink wobbler!
For tiden kommer der faktisk også en del positive tilbagemeldinger om gode fangster på Palles Pallex pirke med pink reflekterende folier, Torsken kan lide pink!

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account