Agnruse Agn ruse Søruse
169,00 DKK
Agnruse Søruse Ruse til at fange agnfisk med eller til indfange og undersøge bestanden i mindre søer og vandhuller, også til skolebrug Læs mere
Produkt: Agnruse Agn ruse Søruse are being added to cart ...
x
x
Produkt: Agnruse Agn ruse Søruse was added to cart.

Agnruse, som navnet antyder er dette en stor ruse til at fange agnfisk med, den er til brug i søer og til at fange ferskvandsfisk til agnbrug.

Agnrusen er stor og fisker godt, den kan forberedes med alt fra animalskt til vegetabilsk foder, alt efter hvad man ønsker at fange, en blanding går også hvis der ønskes flere arter at vælge imellem, brug fiskeaffald, hoveder er fint, også brød er godt, der anbefales hvede, det skulle efter sigende holde længere, lav dine egne foderboller, du kan bruge meget godt, nogle bruger orm, eller andet animalsk, og forskelige brødtyper knuget sammen til hårde bolde.

Agnrusen fisker godt uanset hvordan den lander i søen, du kommer din lokkemad i og kaster den ud i søen, når rusen skal tømmes holder du den over en spand eller balje, når rusen tippes med indgangen nedad formes der en tragt der gør at agnfisken glider nemt og ubesværet ned i spanden

Alternativt kan den også bruges til at undersøge søers liv, skoler kan med fordel bruge sådan en ruse til at sætte ud og efter nogle timers fiskeri eller natten over, tage rusen op og undersøge de fiskearter der forhåbentligt er gået i fælden.

Det er spændende for børn at se søens sammensætning af arter og størrelser på de fisk der lever i de nære vande, det giver viden og stof til eftertanke når de ser at der findes liv lige uden for døren.
De fleste vil nok blive forbavsede når de erfarer hvor mange arter en lille sø kan indeholde, til dette er en agnruse noget nær ideelt når søen skal undersøges for antal arter.
Medbring spande eller en stor balje og hold kun fiskene på land i kortere tid, alt der ikke skal spises sættes ud igen efter forholdsvis kort tid

VIGTIG INFO: Er I en skole der skal bruge flere Agnruser skal I bestille i god tid, lager beholdningen kan variere

Agnruse med 3 benyttelses muligheder

  1. Som agnruse
  2. Som uddannelses redskab
  3. Som søtømmer for skidtfisk

Agnrusen har følgende mål: 105 cm lang og 55 cm i diameter

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account