Fiskehjul Multihjul med linespreder
299,00 DKK
Grafit Multihjul med linespreder 270m/0.45 mm
Produkt: Fiskehjul Multihjul med linespreder are being added to cart ...
x
x
Produkt: Fiskehjul Multihjul med linespreder was added to cart.

Chieftain 30 multihjul fra Fladenfishing

Et prisgunstigt pålideligt multihjul fra Svenske Fladen, ekstremt enkelt i brug, et perfekt begynderhjul eller for den kun lejlighedsvise turfisker.

Hører du til dem der kun tager ud et par enkelte gange om året på kutterture så kan dette multihjul lige være noget for dig.
Meget enkelt at betjene, en enkelt knap til knaren, som støjer helt enormt på dette hjul, men om nemt slåes helt fra med denne knap,
enkelt greb til at løsne linen til udløb når pirken skal ned, drej en enkelt omgang på hjulet og hjulet slår automatisk bremsen til igen og stopper udløbet af linen.

Bremsen hvor du sætter modstanden i fald at du får rigtig stor fisk på, stilles nemt med det stjerneformede hjul ved siden af håndtaget til indspoling,
med bremsen beskytter du linen mod brud hvis du har fået en rigtig stor fisk på eller du fisker med for tynd line i forhold til byttet.

Det var stort set al den instruktion du har behov for, for at komme igang med havfiskeri, har du brug for mere instruktion så mas dig ind på en erfaren fisker og gør præcis som ham, sværere er det ikke!

Skal det være rimelig billigt, så brug en Nylonline, monoline, en 0.35 eller 0.45, derimellem, de holder rigeligt til almindeligt turfiskeri, vil du noget mere og fremtidssikre dit fiskeri lidt, så brug Fletline, det er noget dyrere, men du har meget bedre kontakt med din Pirk, du kan meget bedre mærke når der er noget ved krogen og på den måde kan du bedre give et hug der sikrer en god krogning, fletline er utrolig stærkt og klarer stort set alt du kan fange i hjemlige farvande, brug ca 0.15-0.20 mm.

  • Godt pris/kvalitets forhold
  • Linespreder
  • 270 m/0.45 mm
  • 3.8:1 udveksling lav gearing hjælper ved tung fangst
  • Vægt 424 g
  • Grafitkrop
  • Grafitspole

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account