Maxximus Travellex 7 ft 4 delt rejsestang
799,00 DKK
Maxximus Travellex 4 delt rejsestang 210 cm 5-30 gram kastevægt
Produkt: Maxximus Travellex 7 ft 4 delt rejsestang are being added to cart ...
x
x
Produkt: Maxximus Travellex 7 ft 4 delt rejsestang was added to cart.

Maxximus Travellex 4 delt rejsestang 210 cm 5-30 gram kastevægt

Maxximus er et navn/tegn på høj kvalitet, Travellex er navnet på denne serie af rejsestænger i 4 dele som klart ligger i den øvre ende på markedet

Let rejsestang til det lette fiskeri, kunne være aktuel på nordiske vandre ekspeditioner, og mange andre steder på kloden, Danmark inklusive.

Let at have med rundt i en sidelomme på rygsækken, hvis det er sådan en ekspediton man er på, finder også let plads i bagagerummet i bilen og i en flykuffert.

Kastevægten på 5-30 gram gør det meget logisk at anvende denne stang ved sø, å og let kyst fiskeri med spinnere og blink.
Da klingen fungerer allerede fra 5 gram kan du stadig bruge de små blink og spinnere, men du kan også rykke lidt op i størrelse på agnet da klingen klarer op til 30 gram, så en meget alsidig rejsestang til hele feriens fiskeri.

Som generel info om Travellex serien angiver Fladen følgende ord om serien: Nyt ekstra slank stang for den rejsende lystfisker, smidig og stærk grafitklinge med forstærkninger omkring hjulfæste og håndtag, serien omfatter 4 stænger fra 6 til 8 Ft der alle er 4 delt for at passe i en rygsæk eller en rejsekuffert

Fakta og data:

  • 7Ft/210 Cm
  • Grafitklinge
  • 5-30 Gram kastevægt
  • 4 Dele
  • Korkhåndtag

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account