Synk Lodder
Fra 10,00 DKK
Miljø synk i Bombeform Til bundforfang, til Ørredfiskeri på bund etc Fra 10 til 60 g
Produkt: Synk Lodder are being added to cart ...
x
x
Produkt: Synk Lodder was added to cart.

Miljø synk i Bombeform Lodder til Fladfiskeforfang og Ørredfiskeri på bunden.

Enhedspris uanset vægt
De lange vinteraftner kan du lave dine egne fladfiskeforfang, til dem skal du bruge synk, også færdiglavede fladfiskeforfang sælges ofte uden synk, dem skal du så købe ved siden af, du bruger også denne type lodder når du skal på bunden af søen efter Ørred.

Det er en meget brugt fiskeform at gå på bunden, specielt i meget varmt vejr.
Skal du på bunden efter Ørred laver du et forfang med en lille trekrog, størrelse 18 til 14, 16 er mest brugt, forfanget kan varieres i længden, her bruger mange en line på ca 50 cm med trekrogen i enden. Fiskeriet foregår på den måde at du sætter dit synk på swirvlen i enden af hovedlinen, i samme swirvl sætter du dit forfang på ca 50 cm, på trekrogen putter du rigeligt med Powerbait, Powerbait er "boyant" flydende, i rette mængder, opdriften på powerbaiten skal overstige den samlede vægt af forfang med krog, nu kaster du dit forfang med Powerbait ud i midten af søen eller det dybeste sted(Ørreden søger køligt vand når det er varmest)
På den måde får du nu et forfang der står op fra bunden, ca 50 cm over og vejer lokkende i vandet tæt på bunden, lige i mundhøjde!

TIP: Hvis du er i tvivl om der er nok Powerbait på din str 16 krog, så læg den i vandkanten og se om den flyder eller synker, synker den må der mere på.

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account