DYNAMITE SYNKENDE Trout Nugget BRUN

DYNAMITE SYNKENDE Trout Nugget BRUN

Flere billeder

DYNAMITE SYNKENDE Trout Nugget BRUN
25,00 DKK

Lagerstatus: På lager

DYNAMITE Trout Nugget BRUN ØRRED PELLETS SYNKENDE
Beskrivelse

Detaljer

Dynamite Trout Bait Nuggets BRUN ØRRED PELLETS SYNKENDE med denne bait laver du nemt synkende, eller nedhængende under flådet eller Bombarda flådet, lækre uimodståelige lokkende velduftende trekroge som ørreder bare MÅ bide i!
Nyskabelse fra DYNAMITE her kombineres to smags og farvevarianter til de dage hvor ørreden er rigtig svær at komme i kontakt med.
Disse baits kommer færdige som nuggets eller pellets, det er forskelligt hvad de kaldes men meningen er den samme. Med de færdige nuggets er det nemt at klemme dem på krogen, du sparer lidt tid og kan få tid til flere kast, og vi ved alle at den der kaster mange gange og er længe i vandet ofte fanger flest fisk
Der kan forventes eksplosive stigninger i fangstkurven ved ørredvandet - Dynamite Trout Nuggets lander nemlig med en sprængfarlig kombination af lokkende duft og smag, fantastisk holdbarhed og naturtro konsistens. En af nyhederne, er tilgængeligheden, glassene er lavere og med større åbning så du nemmere kan få fat i DYNAMITE Trout Nuggets når der skal hurtig madding på krogen så du kan få fat i den sky Ørred.

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på DYNAMITE Trout Bait, Den fisker specielt godt i vande hvor der i forvejen er brugt meget af andre baits, de nye dufte trigger ørreden og fører den til krogen. Brugerne er glade for de nye varianter og som sagt er fiskene meget modtagelige for disse nye Baits. Prisen er rigtig god i forhold til mængde og kvalitet

  • Flydende Trout Bait
  • Formes let omkring krogen
  • Føles helt rigtig for fisken og giver flere sikre krogninger
  • Holdbar nok op til 20 lange kast
  • Store glas (60g)
  • Iøjnefaldende farver
  • Skaber unikt duftspor
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Ikke tilgængelig