DYNAMITE SYNKENDE Trout Nugget GUL
25,00 DKK
DYNAMITE Trout Nugget GUL HVIDLØG SYNKENDE
Produkt: DYNAMITE SYNKENDE Trout Nugget GUL are being added to cart ...
x
x
Produkt: DYNAMITE SYNKENDE Trout Nugget GUL was added to cart.
Dynamite Trout Bait Nuggets GUL HVIDLØG SYNKENDE med denne bait laver du nemt synkende, eller nedhængende under flådet eller Bombarda flådet, lækre uimodståelige lokkende velduftende trekroge som ørreder bare MÅ bide i!
Nyskabelse fra DYNAMITE her kombineres to smags og farvevarianter til de dage hvor ørreden er rigtig svær at komme i kontakt med.
Disse baits kommer færdige som nuggets eller pellets, det er forskelligt hvad de kaldes men meningen er den samme. Med de færdige nuggets er det nemt at klemme dem på krogen, du sparer lidt tid og kan få tid til flere kast, og vi ved alle at den der kaster mange gange og er længe i vandet ofte fanger flest fisk
Der kan forventes eksplosive stigninger i fangstkurven ved ørredvandet - Dynamite Trout Nuggets lander nemlig med en sprængfarlig kombination af lokkende duft og smag, fantastisk holdbarhed og naturtro konsistens. En af nyhederne, er tilgængeligheden, glassene er lavere og med større åbning så du nemmere kan få fat i DYNAMITE Trout Nuggets når der skal hurtig madding på krogen så du kan få fat i den sky Ørred.

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på DYNAMITE Trout Bait, Den fisker specielt godt i vande hvor der i forvejen er brugt meget af andre baits, de nye dufte trigger ørreden og fører den til krogen. Brugerne er glade for de nye varianter og som sagt er fiskene meget modtagelige for disse nye Baits. Prisen er rigtig god i forhold til mængde og kvalitet

  • Flydende Trout Bait
  • Formes let omkring krogen
  • Føles helt rigtig for fisken og giver flere sikre krogninger
  • Holdbar nok op til 20 lange kast
  • Store glas (60g)
  • Iøjnefaldende farver
  • Skaber unikt duftspor

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account