Salmon Eggs Hvid White Berkley
65,00 DKK
Hvid Salmon Eggs Gulp! Freshwater lakseæg i hvid udgave
Produkt: Salmon Eggs Hvid White Berkley are being added to cart ...
x
x
Produkt: Salmon Eggs Hvid White Berkley was added to cart.

Hvid Salmon Eggs fra Berkley

Berkleys hvide udgave af Salmon Eggs er meget synlig, særlig i skumringstimerne er hvid den kraftisgste kontrast i mørket, så med uimodståelig rogn duft og tydelig hvid farve mod overfladen og nattehimlen bør denne variant testes netop under disse forhold.

Gulp! Freshwater Salmon Eggs Det er velkendt, at mange fisk elsker lakserogn - også laksefiskene selv! Men lakserogn er besværligt at håndtere - dertil forbudt mange steder på grund af smittefare. Det råder Gulp! nu bod på med sin velfangende Gulp! Salmon Eggs.

Berkleys egne ord om Salmon Egss Gulp! Salmon Egss er oprindeligt skabt for at fange Laks og Ørred i hurtig strømmende vand. Til dette er de stadig førsteklasses, også Karpefiskere har tilføjet dem i deres store arsenal af lokkemad, karper kan fiskes med Salmon Egss alene eller sammen med Boilies.
Berkleys egne eksperter anbefaler at bruge Salmon Eggs sammen med dine favorit dufte for maksimal effekt.

Også til Ørred kan det være en god ide at mikse Salmon Eggs med andre typer bait eller naturlig agn, særlig i P&T vande kan det betale sig at teste blandinger af da fisken er vant til bestemte flavours fra ren Powerbait så nye dufte i søen er måske det der giver hug!?

Fakta og Data:

  • Nedbrydelig i naturen
  • ca 50 færdig formede kugler
  • Hvid udgave af Salmon Eggs

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account