Velkommen i Nordisk Handelshus

Salmon Eggs Rød flaming Red Berkley

Salmon Eggs Rød flaming Red Berkley

Flere billeder

Salmon Eggs Rød flaming Red Berkley
65,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Rød Salmon Eggs Gulp! Freshwater lakseæg i mørk rød udgave
Beskrivelse

Detaljer

Flaming Red Salmon Eggs fra Berkley

Berkleys røde udgave af Salmon Eggs er tæt nok på naturens farve til at snyde Ørreden, med sin synlighed og med den lokkende duft udgør denne variant en potent udgave af Salmon Eggs fra Berkleys serie af færdigformede lakseæg.

Gulp! Freshwater Salmon Eggs Det er velkendt, at mange fisk elsker lakserogn - også laksefiskene selv! Men lakserogn er besværligt at håndtere - dertil forbudt mange steder på grund af smittefare. Det råder Gulp! nu bod på med sin velfangende Gulp! Salmon Eggs.

Berkleys egne ord om Salmon Egss Gulp! Salmon Egss er oprindeligt skabt for at fange Laks og Ørred i hurtig strømmende vand. Til dette er de stadig førsteklasses, også Karpefiskere har tilføjet dem i deres store arsenal af lokkemad, karper kan fiskes med Salmon Egss alene eller sammen med Boilies.
Berkleys egne eksperter anbefaler at bruge Salmon Eggs sammen med dine favorit dufte for maksimal effekt.

Også til Ørred kan det være en god ide at mikse Salmon Eggs med andre typer bait eller naturlig agn, særlig i P&T vande kan det betale sig at teste blandinger af da fisken er vant til bestemte flavours fra ren Powerbait så nye dufte i søen er måske det der giver hug!?

Fakta og Data:

  • Nedbrydelig i naturen
  • ca 50 færdig formede kugler
  • Rød eller flaming Red variant af Salmon Eggs
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej