Oppustelig redningsvest

Oppustelig redningsvest

Flere billeder

Oppustelig redningsvest
995,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Oppustelig redningsvest Automatisk og manuel funktion
Beskrivelse

Detaljer

Oppustelig redningsvest 150 N med integreret sikkerhedssele, redningsvesten er fuldautomatisk i en nødsituation og vil vende personen i ansigt op position i vandet.
Vesten har kraftige flade remme der sider godt til, Beslag på vesten er kraftige og i syrefast umagnetisk rustfrit stål, også kraftig D-ring i samme kvalitet til forankring til livline.
Flot sporty oppustelig vest til alle der vil have bevægelighed og komfort på båden, denne oppustelige redningsvest henvender sig til alle der ikke vil gå på kompromis med deres personlige sikkerhed, men som også vil have bedre bevægelighed og elegance når de forskellige jobs på båden skal udføres.

Vesten er naturligvis godkendt efter gældende normer og opfylder således gældende love på området, det er en god ide , engang imellem, at undersøge om der er nye ændringer i love og regler, ikke for at opfylde reglerne, men for at se om der er kommet ny viden og dermed nye krav til overlevelsesudstyr, herunder redningsveste.

  • 150 Newton
  • EN1095
    ISO12401
  • Automatisk med manuel funktion
  • Kraftige beslag til bla. livline
  • Stor bevægelsesfrihed
  • Fylder lidt
  • Justeres til al beklædning efter årstiderne
  • Sort sporty limegrøn tekst

Husk, en redningsvest er ikke opfundet for at plage dig, den er lovbefalet for at beskytte dig og dine nærmeste mod tragedier.

Som redningsvest er denne vest godkendt, men vil du bruge den som redningsvest sammen med en flydedragt duer denne ikke, da skal du op i en vest der har en flydeevne på 275 Newton, sådan en har vi også i sortimentet, grunden til at du skal bruge en 275 N vest er at flydedragten bliver tung i vandet, det kræver en oppustelig redningsvest med en betydelig større flydeevne for at få en bevistløs person i en ansigt-op position.

Lad os slå helt fast at alle veste er bedre end ingenting, denne kan bare ikke vende en bevistløs person i flydedragt, den er til normalt påklædte personer.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej