Velkommen i Nordisk Handelshus

Tritan Flydedragt Small

Tritan Flydedragt Small

Flere billeder

Tritan Flydedragt Small
599,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Tritan Flydedragt Small RESTPARTI KUN STØRRELSE S
Beskrivelse

Detaljer

Dette er et restparti derfor er der kun størrelse S

En flydedragt har to hovedformål og et sekundært formål, det primære er at holde dig flydende samt varm i vandet, så du ikke fryser ihjel eller mister evnen til at redde dig selv når feks fingrene opgiver at fungere i takt med at hjernen desperat prøver at redde sig selv ved at lukke kroppens funktioner ned en efter en.

Den sekundære funktion er at give dig øget komfort når du er på tur, feks på kutterture efter havets store , flydedragten er en prima klimaskærm, den er vind og vandtæt og giver således perfekt ly når vind og vejr rykker i skægget, du vil således bliver yderst glad for din flydedragt når du er på tur i vinterhalvåret.

Flydedragt med hætte. Kraven på dragten går meget højt op og er foret indvendigt med fleece for bedre komfort. Hvis det regner, kan hætten lukkes så meget at man kun lige kan se ud. Desuden er hætten aftagelig med lynlås. Flydedragten lukkes foran med lynlås og har derudover velcrolukninger, som gør flydedragten 100% vandtæt. Ved hvert håndled er der indvendig vindfang og udvendig velcrolukning. Benene i flydedragten er ligeledes forsynet med velcrolukninger. Flydedragten har 7 lommer; 2 lårlommer, 2 stiklommer, 2 brystlommer og 1 indvendig brystlomme - alle med solid velcrolukning. Flydedragten er desuden forsynet med bredt indstilleligt bælte. Dragten er CE godkendt og har en opdrift på 70 Newton. svarende til 50-60 kg

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej