Gummistøvle med neopren
Fra 499,00 DKK
Gummistøvle med 3 mm neopren foer, solid støvle der holder dine fødder varme med godt groft sålemønster
Produkt: Gummistøvle med neopren are being added to cart ...
x
x
Produkt: Gummistøvle med neopren was added to cart.

Gummistøvle i en god kvalitet, gummistøvlen er foret med 3 mm neopren der nok skal holde dine fødder varme, neoprenen er også med til at gøre støvlen blødere i sålen så komforten øges i forhold til en mere ordinær gummistøvle.

Dette er gummistøvlen til brugeren der ønsker en solid pålidelig støvle der ikke svigter når det er koldt eller ujævnt, det er også gummistøvlen til den bruger der ønsker noget mere behageligt end de tynde billige plasticgummistøvler der er kolde og tynde i materialet.

Fladens gummistøvle er forsynet med et godt groft og dybt mønster i sålen, det grove mønster er godt når der skal ståes fast i sne og ujævnt terræn, det åbne mønster gør at småsten ikke sætter sig i sålen, Skulle en sten sætte sig i det grove mønster sørger netop grovheden for at stenen falder ud af sig selv.

Særdeles velegnet til alt hvor der er vådt og pløret, også hvor det er lidt værre end en lille vandpyt grundet det høje skaft.

Dette er Fladens bud på en neopren gummistøvle der er meget velegnet til alle former for jagt, hunde arbejde, naturture og fototure, vildtpleje, ture til søer og vandløb når der skal fiskes, fugletælling, ryde sne, rundere som vagt i vinterhalvåret, som festival gæst og medarbejder, således kan ganske mange bruge denne støvle.

  • Gummistøvle specielt velegnet til den kolde tid
  • 3 mm neopren isolering over alt, også i sål
  • Groft sålemønster
  • Rummelig model
  • Højt skaft
  • Vind og vandtæt

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account