Velkommen i Nordisk Handelshus

Hodgman Lumbar Vadebælte

Hodgman Lumbar Vadebælte

Flere billeder

Hodgman Lumbar Vadebælte
249,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Lækkert vadebælte fra kvalitetsmærket Hodgman
Beskrivelse

Detaljer

Markedets bedste vadebælte tør vi godt sige, ud over detaljerne og det gode brede lændestykke bør man også sætte stor pris på den indvendige polstring der er opdelt i mindre felter så der skabes ventilation under bæltet, noget du vil sætte pris på når sveden drypper under en god fight midt på sommeren.

Vadebælte med bred rygstøtte, noget din ryg vil vide at sætte pris på når du står derude i flere timer uden at kunne skifte så meget stilling.

Der er trods alt ikke så mange måder at stå på når man har waders på og står i vand til over navlen, derfor har din ryg brug for støtte, det giver dette brede vadebælte fra Hodgman.

Ud over netholderen på ryggen kan man let sætte ekstra grej i bæltet, keepnet, galge etc kan sættes i på de smalle steder af b.æltet

Sat lidt på spidsen kan man godt argumentere for at et godt bredt vadebælte der giver optimal lændestøtte er sikkerheds udstyr, for med trætheden kommer der større sandsynlighed for at man træder forkert eller bliver uopmærksom og måske vælter i sine waders og dette er bestemt ikke ufarligt, faktisk er der en del der mener at man bør have en redningsvest på når man vadefisker, særligt hvis man er alene ude.

  • Bæltet kan justeres fra ca 75 til 133 cm i livvidde
  • Ergonomisk design
  • Netholder
  • Duraflex hurtigspænde
  • Smart polstring med indbygget ventilation
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej