Grej taske med 4 bokse Fisketaske med 4 bokse
399,00 DKK
Grej taske med 4 bokse Fiske taske med 4 bokse
Produkt: Grej taske med 4 bokse Fisketaske med 4 bokse are being added to cart ...
x
x
Produkt: Grej taske med 4 bokse Fisketaske med 4 bokse was added to cart.

Grej taske med box


Denne smarte lille taske med 4 grejbokse er en af vores helt store sællerter.

Fladen har haft denne taske i deres sortiment i mange år, Det er en god lille taske der henvender sig til flere, den kan være til juniorfiskeren med begrænset udstyr at holde orden på, det kan være til vadefiskeren der pakker og udvælger grej til turen, tasken er ikke så stor men har alligevel 4 udmærkede bokse med flytbare skillerum, så boksene kan indrettes som ønsket.

Tasken har en skulderrem der gør det nemt at have den over skulderen når man vadefisker og bevæger sig rundt, dermed er man ikke nødt til hele tiden at blive samme sted eller konstant holde et øje på sit grej.
Sidelommer er i mesh og rummer småæsker med plads til diverse mindre ting.

Vi kan klart anbefale denne taske til lystfiskeren der ønsker sig en mindre let taske med medfølgende bokse der gør det muligt at have en hel del grej med på turen, samtidig med at der er styr på tingene.
Lille TIP: man kan nøjes med at pakke det grej man skal bruge til den bestemt type fiskeri man ønsker på dagen, pak 1-2-3 bokse og få dermed plads til feks hjul, ekstraspoler, kniv, fangstpose, mad og drikke etc, så har du alt i én!

Tasken måler udvendigt ca: 22 X 20 X 38 cm

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account