Velkommen i Nordisk Handelshus

Håndvarmer tilbud 10 sæt Accezzi Håndvarmer

Håndvarmer tilbud 10 sæt Accezzi Håndvarmer

Flere billeder

Håndvarmer tilbud 10 sæt Accezzi Håndvarmer
130,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Håndvarmer tilbud 10 sæt/Dobbeltpakninger Forlæng dine udendørs oplevelser brug håndvarmeren og få dejlig varme hænder
Beskrivelse

Detaljer

Håndvarmere 10 sæt 

Giver 8 timers dejlig varme

Du får 10 Dobbeltpakninger håndvarmere

Håndvarmereren er nem og praktisk at have med i lommen.

Fylder og vejer minimalt og er således nem at have med på turen, hav altid nogle håndvarmere med på din jagt og fisketur, på golfrunden cykelturen og selvfølgelig altid når du er i sneen på langrend og alpint, skulle vejret skifte til koldere eller du har fået for lidt tøj med så er det god sikkerhed og dejlig komfort, husk at håndvarmeren også kan bruges i jakken som kropsvarmer.

Denne håndvarmer hjælper dig i 8 timer med at holde dig og dine hænder varme, hvis der er plads i dine handsker eller luffer putter du en håndvarmer i hver, er der ikke plads kommer du en i hver sidelomme på jakken og ved hver given lejlighed stikker du hånden i lommen og får varmen.

Håndvarmeren kan også bruges alternativt som kropsvarmer, åben en håndvarmer, ryst den lidt og placer den i en inderlomme, gerne i nærheden af hjertet, så hjælper hjertet effektivt med at fordele varmen fra håndvarmeren rundt i kroppen.

Håndvarmeren, og søsterproduktet, fodvarmeren, bruges meget til udendørsaktiviteter når det er koldt, du kan bruge dem på jagtture, fisketure, golf, cykelturen,skiture, kælketure, på stadion når du er tilskuer, i skøjtehallen, når du er på post som official til løb af alle slags, som proffessionel: feks hjemmeværn, politi, vagt, brandmand.
Håndvarmeren er en dejlig ledsager på lange og kolde jagt og fisketure, rigtig mange kan have glæde af hånd og fodvarmere, som skrevet over er der mange logiske brugere af hånd og fodvarmerer, de logiske steder er selvfølgelig udendørs når man dyrker en udendørs sport eller interesse, men en overset gruppe er de af os der har nedsat blodomløb, feks diabetikere eller andre der bare har kolde fingre og tæer. Kan "varmt" anbefales diabetikere!

OBS Hånd og Fodvarmere kan også være en del af et rednings kit, ulykker og hændelser sker også om vinteren, så disse kemiske varmegivere kan være en god ting at have i et ulykke sæt, sammen med et reflekterende folie tæppe kan de opvarme ofre og være med til at undgå kulde og almindelig chock tilstande, også til helt almindelig komfort for feks. fastklemte eller andre involverede der skal holdes varme indtil de kan komme til behandling eller videre.

Vi sælger disse hånd og fodvarmere i rå mængder til jagtfolket, fiskere, vagter og vægtere og diabetikere og alle andre der dyrker sport eller færdes meget udendørs.

Kolde børn sætter stor pris på hjælp til at få varmen igen når de er ude på tur, varme børn er glade børn!

Brugsanvisning: Åben den udvendige pose, tag Hånd/Fodvarmeren ud, ryst den for aktivering og fordel dem i Vanter/Lomme/Fodtøj

NB På bagsiden er der trykt brugsanvisning på både Dansk og Engelsk, meget enkel at bruge: bare åben yderposen, ryst lidt og anbring varmeren det ønskede sted

  • Håndvarmere er komfort
  • Håndvarmere er sikkerhed
  • Håndvarmere er billig komfort
  • Håndvarmere forlænger den gode oplevelse
  • Håndvarmere er ikke snyd, det er smart!
  • Håndvarmere er en god gave ide
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej