Jagt DVD Vinterjagt på Rype sneklædte vidder på jagt på ski efter rype
48,00 DKK
Jagt DVD Vinterjagt på Rype Med helikopter og ski går jagten ind på den eftertragtede spisefugl tips om riffelskydning og til sidst noget med fugl
Produkt: Jagt DVD Vinterjagt på Rype sneklædte vidder på jagt på ski efter rype are being added to cart ...
x
x
Produkt: Jagt DVD Vinterjagt på Rype sneklædte vidder på jagt på ski efter rype was added to cart.

Urjagt!!, Bedre kan man ikke beskrive jagten på fugl i fjeldet ved vintertide, intet at gemme sig bag, alt er hvidt, Rypen ligeså, små bevægelser afslører dig, FORFRA er nok et meget brugt ord i højfjeldet, efterfulgt af et: Saaataaans!(udtalt på svensk med en kraftig finsk accent!)

Alt foregår til fods, hvis du er heldig, og sneen ikke har lagt sig tykt overalt, er der sne er det på med skiene, snescooter afslører dig, fuglen er fløjet, du vender hjem i kanonform efter en uge med smalkost og knokleri
Måske en jagtform du gerne vil prøve, vi anbefaler småvildtjagt i Norge, Før sneen lægger sig.

Beskrivelse:

Rypejagt med småkalibret riffel i de nordskandinaviske fjelde er alene i kraft af landskabet en helt særlig oplevelse. På ski går turen ud i højfjeldsområderne til de lokaliteter, hvor ryperne erfaringsvis findes. Herfra pürsches de velcamouflerede fugle i vinterlandskabet.
Områderne afsøges grundigt med kikkert, og man forsøger desuden at lokalisere ryperne gennem deres karakteristiske kald.
Når ryperne er fundet, gælder det om at bringe sig ubemærket på skudhold - typisk 50-80 meter. Det er ikke nogen helt nem opgave. Antallet af nedlagte fugle er derfor sjældent stort, men oplevelsen er enorm.

Vinterjagten med riffel på ryper er noget nær så langt fra den danske jagt, som man kan komme! Så und dig selv en spændende og anderledes jagtoplevelse og følg med Thomas Ekberg og Klas Ingesson op i de sneklædte fjelde ved Miekak i Nordsverige på en fantastisk jagt.

Filmen indeholder som altid fra Dianas stier en tilberedning af det omtalte vildt, her er det smagfuld små fugl, Rype der skal gryden

Svensk tale Tekstet på Dansk.

Produktionsår: 2007

Spilletid ca. 40 min.

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account