Fodvarmer Tilbud Accezzi fodvarmer
119,00 DKK
Fodvarmere Tilbud 10 sæt/Dobbeltpakninger Forlæng dine udendørs oplevelser med behagelig varme ved fødderne
Produkt: Fodvarmer Tilbud Accezzi fodvarmer are being added to cart ...
x
x
Produkt: Fodvarmer Tilbud Accezzi fodvarmer was added to cart.

Fodvamere 10 sæt

Du får 10 dobbeltpakninger med fodvarmere

Fodvarmereren er nem og praktisk at have med i lommen.
Fylder og vejer minimalt og er således nem at have med på turen, det er dødsygt at måtte afkorte eller helt stoppe jagten, skituren, golfrunden, rideturen, cykelturen bare fordi man ikke har tøj nok på eller vejret skifter til koldere, her er det rigtig smart at sikre sig hjælp til bedre komfort, så hav altid nogle fodvarmere i lommen når vejret kan slå om, specielt hvis der er børn med

Denne fodvarmer hjælper dig i timer med at holde dig og dine fødder varme,Pak dem ud af yderposen, ryst dem så de aktiveres , placer en helt ude i spidsen af dine sko eller støvler.
Fodvarmeren kan også bruges alternativt som kropsvarmer, åben en Fodvarmer, ryst den lidt og placer den i en inderlomme, gerne i nærheden af hjertet, så hjælper hjertet effektivt med at fordele varmen fra Fodvarmeren rundt i kroppen.

Fodvarmeren, og søsterproduktet, Håndvarmeren, bruges meget til udendørsaktiviteter når det er koldt, du kan bruge dem på jagtture, fisketure, golf, cykelturen,skiture, kælketure, på stadion når du er tilskuer, i skøjtehallen, når du er på post som official til løb af alle slags, som proffessionel: feks hjemmeværn, politi, vagt, brandmand.
Fodvarmeren er en dejlig ledsager på lange og kolde jagt og fisketure, rigtig mange kan have glæde af hånd og fodvarmere, som skrevet over er der mange logiske brugere af hånd og fodvarmerer, de logiske steder er selvfølgelig udendørs når man dyrker en udendørs sport eller interesse, men en overset gruppe er de af os der har nedsat blodomløb, feks diabetikere eller andre der bare har kolde fingre og tæer. Kan "varmt" anbefales diabetikere!

OBS Hånd og Fodvarmere kan også være en del af et rednings kit, ulykker og hændelser sker også om vinteren, så disse kemiske varmegivere kan være en god ting at have i et ulykke sæt, sammen med et reflekterende folie tæppe kan de opvarme ofre og være med til at undgå kulde og almindelig chock tilstande, også til helt almindelig komfort for feks. fastklemte eller andre involverede der skal holdes varme indtil de kan komme til behandling eller videre.

Vi sælger disse hånd og fodvarmere i rå mængder til jagtfolket, fiskere, vagter og vægtere og diabetikere og alle andre der dyrker sport eller færdes meget udendørs.

Kolde børn sætter stor pris på hjælp til at få varmen igen når de er ude på tur, varme børn er glade børn!

Brugsanvisning: Åben den udvendige pose, tag Hånd/Fodvarmeren ud, ryst den for aktivering og fordel dem i Vanter/Lomme/Fodtøj

NB På bagsiden er der trykt brugsanvisning på både Dansk og Engelsk, følg den nøje

  • Fodvarmere er komfort
  • Fodvarmere er sikkerhed
  • Fodvarmere er billig komfort
  • Fodvarmere forlænger den gode oplevelse
  • Fodvarmere er ikke snyd, det er smart!

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account