Outdoor vindjakke Grå Authentic Wear 2.0 100 % vindtæt og vandtæt
Fra 800,00 DKK
Outdoor vindjakke Grøn Authentic Wear 2.0 serien 100 % vindtæt og vandtæt læs mere
Produkt: Outdoor vindjakke Grå Authentic Wear 2.0 100 % vindtæt og vandtæt are being added to cart ...
x
x
Produkt: Outdoor vindjakke Grå Authentic Wear 2.0 100 % vindtæt og vandtæt was added to cart.

Outdoor vindjakke Grøn Sort

Denne lækre og meget funktionelle outdoor vindjakke fra Fladenfishings Authentic Wear 2.0 serie er 100 % vindtæt og vandtæt, den har det du skal bruge og du får her rigtig meget lækker vindjakke for pengene, den er perfekt til den kolde og kølige tid og kan bruges til rigtig mange outdoor aktiviteter, uanset om du skal på jagt, fiske, lufte hund eller på svampetur er dette jakken for dig der vil have en jakke der holder hvad den lover og til en meget fornuftig pris.

Jakken er som skrevet 100 % vind og vandtæt, alle sømme er tejpede, lynlåse er "vandtætte", høj krave og meget brugbar hætte, materialerne er yderst slidstærke, designet er enkelt og stilrent, indvendigt tyndt behageligt foer, rigeligt med lommer, ventilering under armene, altsammen gode funktionelle detaljer der normalt kun kommer med væsentligt dyrere vindjakker.

Når de vandtætte lynlåse står i citations tegn er det fordi at det ikke er ægte vandtætte lynlåse som i en dykkerdragt, men derimod gode lynlåse med flapper der går indover lynlåsen og dækker over den så vand meget vanskeligt passerer denne.
En ekstra god detalje på hovedlynlåsen er beskyttelsen øverst på kraven så lynlås skoen ikke kan nive i hagen, se billeder.
Ekstra feature på lynlåsene er den ekstra forlænger med snor og gummestrop så du også kan komme i lommerne selvom at du beholder handskerne på

Antallet af lommer er 5 yder og en inderlomme, de 5 yderlommer er alle med vandtæt lynlås af samme type som hovedlynlåsen.
Den femte lomme er placeret på venstre ærme, nemt tilgængelig, vandtæt og med ekstra lang strop så den nemt åbnes med handsker på, perfekt til jagttegn, fiskekort, liftkort, mønter mm. Inderlommen er tilpas stor så den nemt rummer tegnebog og mobil, også denne er med lynlås.

Denne vindjakke har høj krave for at sikre dig en god komfort på blæsende dage, hætten er tilpas stor til at du kan have en kasket eller hue under hvis det skulle blive nødvendigt, hætten er af samme høje kvalitet som resten af kjakken og også her er stoffet 100 % vind og vandtæt, der er to stropper i hætten så den kan strammes til om ansigtet og justeres i dybden.
Jakken er forsynet med dobbelte velcro stropper på håndledet for at lukke helt af for vind og regn

OBS se billeder for både grå og grøn variant for at se alle detaljer

Der findes matchende bukser til denne vindjakke hvis man gerne vil have et sæt.

 • Outdoor vindjakke Grå Sort fra Fladenfishings Authentic Wear 2.0 serie
 • 100 % vindtæt og vandtæt vindjakke
 • Vandtætte lynlåse
 • Høj krave God hætte med to justerings stropper
 • 4 yderlommer alle med vandtætte lynlåse, deraf 2 store håndvarmer lommer
 • 1 inderlomme
 • 1 Ærmelomme til fisketegn, liftkort, mønter mm. 
 • Dobbelt velcro lukning ved håndled
 • Indvendig elastisk strop i taljen så jakken kan strammes helt tæt i livet
 • Matchende bukser i samme serie
 • Grå sorte variant

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account