Maxximus Nano Boat Traveller 210cm 30-50 Lbs 3 dele
1.299,00 DKK
Maxximus Nano Boat Traveller 210cm 30-50 Lbs 3 delt Havstang til den kræsne fisker, 3 delt så den er nem at have med
Produkt: Maxximus Nano Boat Traveller 210cm 30-50 Lbs 3 dele are being added to cart ...
x
x
Produkt: Maxximus Nano Boat Traveller 210cm 30-50 Lbs 3 dele was added to cart.

Maxximus Nano Boat Traveller 210cm 30-50 Lbs 3 delt pirkestang

Som navnet antyder, så er denne havstang i 3 dele så den nemt kan medbringes hvor det skal være, det er en ægte rejsestang til det seriøse havfiskeri.

Som skabt til rejser efter de helt store, kommer Tre-delt og i solidt Cordura rør, ca 75 cm i pakket tilstand


Maxximus Nano Boat Traveller er den officielle titel på disse utroligt lette og samtidigt ekstremt stærke stænger til dine pirketure.
Disse stænger er for dig der absolut ikke vil gå på kompromis med kvaliteten når du rejser, det er stærke stænger der holder til enhver fight!
De er bygget med Nano teknologi i klingen, det betyder at du får en væsentlig stærkere og lettere klinge, noget du vil sætte pris på når du er ved at få lange arme!

Med en stang fra denne serie kan du sagtens smutte en tur på åbent hav efter nærmest hvad som helst
Har du sådan en stang med i mobilhomet, campingvognen, baggage rummet er du klar til alle former for tungt fiskeri på åbent vand, får du lyst til en tur på Det Gule Rev, dybe vest Norske fjorde, nord Norge efter Helleflynder??

Der er brugt megen omhu for at finde lette dele til disse stænger, vægten er vigtig når man står mange timer ved rælingen, så når både klingen er let og delene er det, så får man en førsteklasses stang der er let, stærk og samtidig yderst behageligt selskab på de lange ture med mange aktive timer

  • 7 ft 210 cm
  • 30-50 Lbs
  • 3 delt
  • Kommer i solidt Cordura rør
  • 75 cm pakket
  • Super let konstruktion
  • Super stærk konstruktion
  • Luksus!

BONUS INFO om Nano teknologi i havstænger til pirkefiskeri

Disse stænger er bygget med en ny type bindemiddel hvilket gør at man kan anvende mindre materiale og alligevel få en let og stærkere klinge end med traditionelle materialer som glasfiber og grafit
Selve fabrikationen giver en mere jævn der er mindre tilbøjelig til at springe
En stang bygget med nano teknologi er op til 30% stærkere end en stang bygget med traditionelt bindemiddel, dette giver en stang med rigtig god løftekraft
Hvis der alligevel ved et uheld skulle ske et stangbrud skabes der ikke de samme farlige skarpe spidse ender som på traditionelle stænger.


Der er to modeller i serien, en på 20-30 Lbs og en på 30-50 Lbs, begge er tre-delt, begge er bygget med Nano teknologien i klingerne, begge er lette, begge kommer i Cordura rør, begge er lækre pirkestænger der passer til rejser, begge er smarte hvis man rejser med andre i bil eller med bus og tog.

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account