Velkommen i Nordisk Handelshus

Multi Tang

Multi Tang

Flere billeder

Multi Tang
59,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Multitang allround tang der kan hjælpe dig med lidt af hvert feks klemmebly nu det ikke længere må være blyfrit og derved er hårdere, den klipper også liner, tynde stålwirer og kan i en snæver vending bruges til at afkroge.
Beskrivelse

Detaljer

Multitang allround tang der kan hjælpe dig med lidt af hvert feks klemmebly nu når det ikke må være blyfrit længere og derved er hårdere, den klipper også liner, tynde stålwirer og krympe stålwirelåse, og kan i en snæver vending bruges til at afkroge.

Denne tang er som skrevet står, en multitang, den kan bruges til meget andet end fiskeri, det kan også være det lille værktøj du har med på bilferie, i festivalteltet, rygsækturen, cykelturen.

Det er et billigt værktøj du ikke kommer til at græde snot over at tabe over bord eller miste i sneen elller hvor du nu kan være så uheldig at miste dine ting, så sørg for at have sådan en multitang med dig når du skal på tur, måske er det den der redder dig for en masse bøvl når noget skal klippes, spændes, holdes, strammes indstilles, fiskes op, dette er er selvfølgelig på ingen måde et Leatherman værktøj med hele værkstedet eller savværket i, men nogengange kan mindre og billigere også godt være godt nok

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Ikke tilgængelig