Nidingen Tiger Rød

As low as 25,00 DKK
SKU
774-4
Nidingen Tiger Rød Pangfarver der ses!

Nidingen Tiger er en kæmpe succes i Sverige, den sælger helt vildt på den svenske vestkyst, gode salgstal er i reglen en god indikator!

Hvorfor skulle Nidingen Tiger ikke også virke i Danmark ved fjord og kyst?
Vi tror at det er de klare kontrast farver i samspil med de brede sorte striber der gør Nidingen Tiger til det effektive blink det er, formen er den samme som på alle andre Nidingen Flash blink, den lette men tydelige S-form der giver god provokerende gang i vandet sørger for bevægelserne og de nye enkle klare kontrast farver med de brede tydelige sorte striber gør Nidingen Tiger ekstremt synlig i vandet.

Nidingen Tiger er et klart brud med de sædvanlige måder at dekorere et blink, farverne er klart anderledes , det samme er de meget brede striber, inspirationen er nok de almindlige tigerstriber eller makrelstriber, men her er de så meget bredere og "sortere" og er således trendskabende fordi de er et brud med den traditionelle måde at dekorere et blink.

Du bør alvorligt overveje at tage et par af disse blink med når du er på Ørred jagt, med deres helt anderledes udtryk kan de være det der skal til når de vanlige blink ikke fanger noget.

Historik: Nidingen Tiger Blev lanceret af FladenFishing i Sverige i 2012-2013, salget tog en raketagtig fart på den svenske vestkyst som et førsteklasses Ørredblink, rygtet spredte sig hurtigt om dette blink, det er mund til mund omtale der har givet dette blink sin næsten kult agtige status.
Vi synes Nidingen Tiger fortjener at blive afprøvet i Danmark

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nidingen Tiger Rød
Senest viste