Velkommen i Nordisk Handelshus

Ostindisk Karry til karrysild

Ostindisk Karry til karrysild

Flere billeder

Ostindisk Karry til karrysild
16,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Karry Ostindisk blanding perfekt til hjemmelavet karry sild
Beskrivelse

Detaljer

Karry Ostindisk

Denne blanding er perfekt til hjemmelavet karry sild

Bruges også i risretter, til kylling, saucer og måltids salater

Indhold: Krydderier (Gurkemejerod, bukkehornsfrø, koriander, spidskommen, dildfrø, ingefær, paprika) hvedeklid  krydderi- og krydderurteekstrakter, , stivelse, sukker, antiklumpningsmiddel: E551

indeholder 100 gram

Hvedeklid er et allergene

Vi skal ikke komme med en opskrift på Karrysild her men henviser gerne til det utal af opskrifter der ligger på nettet

vi anbefaler ostindisk karry til karrysild da denne karry blanding er færdig til brug, den skal ikke ristes eller opvarmes for at være velsmagene og så er den tilpas mild og giver den rette gule farve vi er glade for i Danmark.

Langt de fleste opskrifter bruger en blandning af Mayonaise og Creme Fraiche som grundblanding til karrysildene, det variere over 50/50 % til 40/60 % til begge sider, det anbefles ofte at dræne sildene men gemme lagen da man kan fortynde den færdige dressing lidt for at få rette konsistens og smag.

Ofte kommer der lidt hakket æbletern elle meget ynde skiver af røde æbler i dressingen, løgringe, gerne rødløg nævnes ofte, saltagurker hakket i tern, hakket hårdkogte æg nævnes også som ingrediens i selve dressingen.

Som pynt og tilbehør kan ovennævnte også bruges, æble, æg skåret i både, løgringe, hakkede Asier eller små sylteagurker og så endelig den altfor lidt brugte pynt og smagsgiver:Karse!

Med ovennævnte som inspiration til lækker hjemmelavet karrysild er det supernemt at lave sin egen Gourmet Karrysildemad til en gæst eller til dig selv.

Du laver en grunddressing, dræner nogle (hvide sild)sildefiletter, skærer dem i mundrette bidder, krydrer dressingen og blander de ingredienser i du sætter pris på og blander sildestykker med din favorit dressing, blander let og lader trække nogle timer kold i køleskabet.æ Husk noget at pynte med da vi også spiser med øjnene, mad må gerne se lækkert ud.

serveres med koldt smør på rugbrød, og hvis du lyster, en kold øl, det hører til.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej