camp shower Easy Camp Solar Shower
89,95 DKK
solopvarmet brusebad
Produkt: camp shower Easy Camp Solar Shower are being added to cart ...
x
x
Produkt: camp shower Easy Camp Solar Shower was added to cart.

Camp shower eller på dansk lejrbrusebad, med denne kan du få dig et solopvarmet brusebad, den er ganske enkel i brug, bare fyld klart vand i sækken find en god solplads så solen kan opvarme vandet i den sorte pose, vent til det føles tilpas og skynd dig så at tage et bad.

Indeholder maks 20 liter, lavet i sort PVC, der er både et lille duchhoved og en afbryder hane så du kan spare på vandet undervejs.

Tænk dig godt om når du vil sætte din dusch op, 20 liter vand vejer 20 kg!, så der skal en solid gren eller andet solidt til at holde den fast så du ikke får knækket nakken af 20 kg vand. Fylder du den kun halvt er den nemmere at håndtere, og 10 liter er vel nok for en viking?
God til alt fra vandreture til kanoture og alt muligt andet udendørs aktivitet, kan også bruges i en snæver vending når huset ombygges eller i kolonihaven eller en spartansk udstyret hytte eller sommerhus.

OBS det er en ny model vi fører, denne er forbedret med temperatur indikering udenpå der viser vandets temperatur, det beskytter både mod skoldning og mod det kolde gys!

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account