Easy Camp Dobbelt Aluminium Kogekar sæt
129,00 DKK
To alu kogekar med foldehåndtag
Produkt: Easy Camp Dobbelt Aluminium Kogekar sæt are being added to cart ...
x
x
Produkt: Easy Camp Dobbelt Aluminium Kogekar sæt was added to cart.

To alu kogekar med foldehåndtag

Mange har nok set disse kogekar, eller Mess Tins, som de også hedder på soldater sprog under millitærtjeneste, enten som Danske soldat eller hos andre landes styrker under udstationering, det er der selvfølgelig en grund til, det er gode pålidelige, billige, næsten uopslidelige, praktiske, nemme at håndtere osv grej.

Her får du et sæt med to firekantede kogekar i aluminium for leveste vægt og god varme udnyttelse.

De to kar passer ind i hindenden så de fylder mindst muligt, håndtagende overlapper også for at fylde mindre, pakker man karene i en kraftig plasticpose er der mulighed for at udnytte pladsen endnu bedre, i inderkarret kan du få plads til en del småting der hører madlavning til, krydder beholdere, kort bestik, tændstål osv.

Aluminium er en fortræffelig varmeleder, det gør opvarming af måltider hurtigere, men det gør også at du skal tage dig lidt i agt, alu må IKKE koge tør, Alu har et forholdsvis lavt smeltepunkt så hold afstand til meget varme dele af bålet: Røde og hvidglødende gløder samt direkte gasflammer, gør du dette sker der ikke noget..

Husk opbevaringsposer( fryseposer er robuste), karene bliver soddede og møgbeskidte på ydersiden(og indersiden, hvis du ikke vasker op med det samme)

  • 2 alu kogekar
  • Aluminium letvægt og god varmeleder
  • Foldehåndtag
  • 1 liter og 1,3 liter

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account