Velkommen i Nordisk Handelshus

Eräpuu L 85 rentak

Eräpuu L 85 rentak

Flere billeder

Eräpuu L 85 rentak
750,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Eräpuu L85 rentak Finsk kniv som navnet antydet, skæftet er lavet af Rentak, klingen er kulstofstål
Beskrivelse

Detaljer

Eräpuu L85 Rentak

Håndlavet finsk jagtkniv med kulstof klinge, det vil sige stålet er blødt og ikke rustfrit, det har den fordel at klingen er meget nemmere at slibe op og holde skarp sådan at dit arbejde lettes betragteligt, til gengæld kræver kniven at du passer lidt bedre på den og holder den varm og tør, gerne let fedtet imellem dine jagtture.

Læderskeden er Finsk/Samisk inspireret og med en smal strop der fæstes i bæltet, med denne måde at fæste kniven på hænger kniven frit og bevæger sig mere end med de brede bæltestropper.

Vi er mange der holder af den finske knivtradition der bruger naturmaterialer med stort islæt af Samisk design, det store fokus der er på at bruge naturmaterialer gør at knivene har et ganske unikt udseende hver især da både træ, læder og horn optræder i de farver naturen nu engang har givet disse dele af kniven.

Man må således acceptere at disse finske knive er individuelle i deres udtryk, knivmagerne gør dog deres for at holde sig til det overordnede design og farver i naturmaterialerne, du kan så glæde dig over at ingen har en kniv nøjagtig magen til din.

  • Håndlavet finsk jagtkniv.
  • Kulstof klinge, 85 mm.
  • Skæfte i rentak
  • Samisk inspireret design
  • Brun læderskede
  • Meget rimelig pris for en håndlavet og håndsamlet kniv i naturmaterialer

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Ikke tilgængelig