Velkommen i Nordisk Handelshus

Fodvarmer Accezzi Fodvarmer

Fodvarmer Accezzi Fodvarmer

Flere billeder

Fodvarmer Accezzi Fodvarmer
13,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Fodvarmer Dobbeltpakning Holder dine fødder varme i 5 timer
Beskrivelse

Detaljer

Fodvarmereren er nem og praktisk at have med i lommen. Dobbeltpakning således en til hver sko/støvle
Fylder og vejer minimalt og er således nem at have med på turen

Denne fodvarmer hjælper dig i timer med at holde dig og dine fødder varme,Pak dem ud af yderposen, ryst dem så de aktiveres , placer en helt ude i spidsen af dine sko eller støvler.
Fodvarmeren kan også bruges alternativt som kropsvarmer, åben en Fodvarmer, ryst den lidt og placer den i en inderlomme, gerne i nærheden af hjertet, så hjælper hjertet effektivt med at fordele varmen fra Fodvarmeren rundt i kroppen.

Fodvarmeren, og søsterproduktet, Håndvarmeren, bruges meget til udendørsaktiviteter når det er koldt, du kan bruge dem på jagtture, fisketure, golf, cykelturen,skiture, kælketure, på stadion når du er tilskuer, i skøjtehallen, når du er på post som official til løb af alle slags, som proffessionel: feks hjemmeværn, politi, vagt, brandmand.
Fodvarmeren er en dejlig ledsager på lange og kolde jagt og fisketure, rigtig mange kan have glæde af hånd og fodvarmere, som skrevet over er der mange logiske brugere af hånd og fodvarmerer, de logiske steder er selvfølgelig udendørs når man dyrker en udendørs sport eller interesse, men en overset gruppe er de af os der har nedsat blodomløb, feks diabetikere eller andre der bare har kolde fingre og tæer. Kan "varmt" anbefales diabetikere!

Vi sælger disse hånd og fodvarmere i rå mængder til jagtfolket, fiskere, vagter og vægtere og diabetikere og alle andre der dyrker sport eller færdes meget udendørs.

Kolde børn sætter stor pris på hjælp til at få varmen igen når de er ude på tur, varme børn er glade børn!

Brugsanvisning: Åben den udvendige pose, tag Hånd/Fodvarmeren ud, ryst den for aktivering og fordel dem i Vanter/Lomme/Fodtøj

NB På bagsiden er der trykt brugsanvisning på både Dansk og Engelsk, følg den nøje

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Ikke tilgængelig