Håndvarmer Accezzi Håndvarmer
13,00 DKK
Håndvarmer Varmer i 8 timer Dobbeltpakning Bruges til alle udendørs aktiviteter
Produkt: Håndvarmer Accezzi Håndvarmer are being added to cart ...
x
x
Produkt: Håndvarmer Accezzi Håndvarmer was added to cart.

Håndvarmereren er nem og praktisk at have med i lommen. Dobbeltpakning, således en til hver hånd
Fylder og vejer minimalt og er nem at have med på turen

Denne håndvarmer hjælper dig i 8 timer med at holde dig og dine hænder varme, hvis der er plads i dine handsker eller luffer putter du en håndvarmer i hver, er der ikke plads kommer du en i hver sidelomme på jakken og ved hver given lejlighed stikker du hånden i lommen og får varmen.

Håndvarmeren kan også bruges alternativt som kropsvarmer, åben en håndvarmer, ryst den lidt og placer den i en inderlomme, gerne i nærheden af hjertet, så hjælper hjertet effektivt med at fordele varmen fra håndvarmeren rundt i kroppen.

Håndvarmeren, og søsterproduktet, fodvarmeren, bruges meget til udendørsaktiviteter når det er koldt, du kan bruge dem på jagtture, fisketure, golf, cykelturen,skiture, kælketure, på stadion når du er tilskuer, i skøjtehallen, når du er på post som official til løb af alle slags, som proffessionel: feks hjemmeværn, politi, vagt, brandmand.
Håndvarmeren er en dejlig ledsager på lange og kolde jagt og fisketure, rigtig mange kan have glæde af hånd og fodvarmere, som skrevet over er der mange logiske brugere af hånd og fodvarmerer, de logiske steder er selvfølgelig udendørs når man dyrker en udendørs sport eller interesse, men en overset gruppe er de af os der har nedsat blodomløb, feks diabetikere eller andre der bare har kolde fingre og tæer. Kan "varmt" anbefales diabetikere!

Vi sælger disse hånd og fodvarmere i rå mængder til jagtfolket, fiskere, vagter og vægtere og diabetikere og alle andre der dyrker sport eller færdes meget udendørs.

Kolde børn sætter stor pris på hjælp til at få varmen igen når de er ude på tur, varme børn er glade børn!

Brugsanvisning: Åben den udvendige pose, tag Hånd/Fodvarmeren ud, ryst den for aktivering og fordel dem i Vanter/Lomme/Fodtøj

NB På bagsiden er der trykt brugsanvisning på både dansk og engelsk

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account